Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
донор

Након што су га јавно прозвали, Кристијан Голубовић се јавио Милици којој је обећао бубрег: "Спреман сам!" (ФОТО/ВИДЕО)

Да ли ће Кристијан Голубовић испунити обећање?

1625306316_pjimage--12-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ kristijan.krile_official/milica.adamovic91
Oglas

Кристијан Голубовић одговорио је онима који су га прозивали да је ради личног маркетинга понудио да буде донор бубрега младој Милици Адамовић (30), којој је исти неопходан да би преживела и живела.

Прочитајте још: Откривен споменик: Статуе троје деце око Дајане КРИЈУ велику СИМБОЛИКУ! Пет баштована 1.000 сати садило њено ОМИЉЕНО ЦВЕЋЕ (ФОТО/ВИДЕО)

Чуо сам се са Милицом, све је договорено у вези мог донирања бубрега - њој - поручио је Голубовић.

Подсетимо, такви коментари уследили су након што је Милица за новине рекла да је Кристијану писала, али да јој није одговарао на поруке.

- Спекулише се како ово радим ради рекламе, ово око бубрега за ову малу Милицу. Ако треба још данас да ме успавају и да ми изваде бубрег, спреман сам! То ће одлучити тим лекара и уопште не радим то ни за новац, ни за неке поене, него да спасимо живот девојци - истакао је Кристијан.

- Ако се подударамо и ако ја могу да преживим са једним бубрегом, онда ћемо заједно живети са по једним. Тако то раде прави људи, то свако од вас треба да ради. Ако је здрав и ако може. Ови који спекулишу да то радим ради поена и маркетинга, то раде дегенерици! Надам се да ћу успети Милици да спасим живот, да јој дам здравље и да ужива - поручио је Кристијан.

Нешто касније, открио је да је ступио у контакт са овом девојком.

- Чуо сам се са Милицом, све је договорено у вези мог донирања бубрега - њој - поручио је Голубовић.

Ове информације потврдила је и Милица.

- Тачно је, јавио се синоћ. Питао је које све анализе треба да се ураде и рекао да ће да их уради, а да ли ће заиста, то остаје да видимо - рекла је Милица за Телеграф.рс.

- Јавило ми се више људи, свима сам проследила које анализе треба да се ураде и сада сам у процесу чекања да их они ураде и пошаљу ми их, како бих могла да их проследим клиници у Истанбулу, где ће да провере да ли смо компатибилни. Док не видим да ми је неко послао анализе, не могу да кажем да имам ни потенцијалног донора. Али надам се да ће да их ураде и да неће остати на обећању - додаје ова девојка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas