Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕХУМАНО

"ОДВРАТНО": Бивши најдебљи човек на свету, Пол Мејсон, каже да је болница планирала да га кремира у КЛАНИЦИ

Говорећи у новом документарцу ИТВ-а, некадашњи најдебљи човек на свету, Британац Пол Мејсон описао је аранжман као „одвратан“.

1635948641_pjimage--15-.jpg
Фото: Wonder
Oglas

Пол (61) из Ипсвича, рекао је о плану, који је састављен током његове три године живота на болничком одељењу: „Ако умрем у болници, не би могли да изађу на крај са неким моје величине па су направили образац да кажем да ће, ако умрем у болници, морати да ме одведу у кланицу где велике животиње иду и умиру... И био бих кремиран тамо где се кремирају животиње."

Прочитајте још: СУЗЕ И НЕВЕРИЦА: Након две деценије, погледала се у огледало и остала у ШОКУ - Фризура јој "појела" 20 година! (ВИДЕО)

"Мислио сам да је одвратно. Нисам могао да верујем да то раде."

Покушао да се убије

Полова борба са његовом тежином преломила се пре шест месеци, када се предозирао током напада депресије.

Нагомилао је килограме у изолацији, преједајући се чипсом - његовом омиљеном ужином - и спасили су га болничари који су га изнели из његовог дома.

Рекао је за Мирор: „Нико није слушао, ништа се није дешавало, видео сам себе како се враћам у лоша стара времена, тако да је то био вапај за помоћ."

Полу су биле потребне две замене колена, нови кук и неколико операција киле, али до операција није дошло због пандемије - па је потражио утеху у грицкалицама.

Рекао је: „Користим [чипс] да задржим разум јер имам страшне болове због артритиса и имам доктора који ми неће дати никакво одговарајуће средство за ублажавање болова. Рекла је да једноставно морам да живим са тим."

Пол, који сада живи у заштићеном стамбеном објекту који финансирају порески обвезници у Плимуту, додао је да је разочаран што се угојио, али покушава да не дозволи да га то сруши и да је фокусиран на опоравак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas