· · Коментари: 0
БИЗАРАН СЛУЧАЈ

Жена остала у ШОКУ када је сазнала због чега јој стижу ОГРОМНИ РАЧУНИ ЗА СТРУЈУ! (ФОТО)

Наташа Принс је открила алармантну ствар након што је електричар почео да врши провере и искључио прекидач у стану раније овог месеца.

1621939915_Depositphotos_228535752_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит

Млада мама остала је запрепашћена након што је схватила да је плаћала струју целој својој стамбеној згради.

Наташа Принс је сазнала ову шокантну вест након што је електричар почео да врши провере и искључио прекидач. Детаљнијим прегледом приметио је да је бројило електричне енергије ове 26-годишњакиње повезано са бројилом за цео комунални блок. То је укључивало светла у ходнику и портафоне за целу зграду. Одмах је алармирана компаније која је власник зграде. Кажу да тај "рад" у кући Свинтон није извео њихов добављач електричне енергије.

Прочитајте још: Снимак ПЉАЧКЕ који никога не оставља равнодушним: ОВАКО је разбојник поступио са уплашеном баком (ВИДЕО)

Морала сам да позајмљујем новац како бих плаћала рачуне.

Наташа је рекла да је током ове забуне више пута мењала добављача електричне енергије и да је чак морала да позајмљује новац од породице како би могла да плаћа рачуне.

-  Променила сам добављача електричне енергије јер сам мислила да ми превише наплаћују. Дошао је електричар и рекао да је искључио прекидач и назвао ме рекавши да треба да добије приступ имању да би га укључио.

Фото: Гугл Мапс

- Ушао је и приметио ове жице повезане са мојим напајањем. Рекао је да плаћам комуналне површине, значи врата, светла и портафоне.

Прочитајте још: Нада за УНАКАЖЕНА ЛИЦА војника - Маске Ане Колман Лад! (ФОТО/ВИДЕО)

- То су ствари које раде 24 сата, па су непрестано укључени.

- Отишла сам на недељу дана и оставила укључен само фрижидер, који се искључио јер је систем био преоптерећен.

Компанија која је власник зграде је потврдила да је цео блок био прикачен на бројило госпође Принс.

- Једва сам могла да оперем веш, колико ми је требало електричне енергије за то.

- Бацила сам толико хране и све време се борила са поплавама у стану. 

ФорХоусинг, која је власник стамбеног блока, каже да се врше редовне провере бројила електричне енергије.

Прочитајте још: ИГРА СУДБИНЕ! Радници пицерије успели да спасу живот својој муштерији (ФОТО/ВИДЕО)

У фебруару ове године компанија каже да је напајање електричном енергијом било прикључено како треба. Наташа каже да јој је од тада надокнађено 53,20 фунти.

Мартин Хаг, директор у ФорХоусингу, који је власник стамбеног блока, рекао је: „Током рутинског састанка у блоку Нев Стреет један од наших добављача открио је да су изведени радови на бројилу електричне енергије госпође Принс и да је оно повезано са бројило комуналног блока. Одмах смо покренули ово питање са госпођом Принс. Тренутно радимо на томе са госпођом Принс, како бисмо разумели ко је ово урадио на њеном бројилу електричне енергије. Наравно, надокнадићемо госпођи Принс све додатне трошкове с којима се суочила. “

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.