Oglas
· · Komentari: 0
NEHUMANO

"ODVRATNO": Bivši najdeblji čovek na svetu, Pol Mejson, kaže da je bolnica planirala da ga kremira u KLANICI

Govoreći u novom dokumentarcu ITV-a, nekadašnji najdeblji čovek na svetu, Britanac Pol Mejson opisao je aranžman kao „odvratan“.

1635948641_pjimage--15-.jpg
Foto: Wonder
Oglas

Pol (61) iz Ipsviča, rekao je o planu, koji je sastavljen tokom njegove tri godine života na bolničkom odeljenju: „Ako umrem u bolnici, ne bi mogli da izađu na kraj sa nekim moje veličine pa su napravili obrazac da kažem da će, ako umrem u bolnici, morati da me odvedu u klanicu gde velike životinje idu i umiru... I bio bih kremiran tamo gde se kremiraju životinje."

Pročitajte još: SUZE I NEVERICA: Nakon dve decenije, pogledala se u ogledalo i ostala u ŠOKU - Frizura joj "pojela" 20 godina! (VIDEO)

"Mislio sam da je odvratno. Nisam mogao da verujem da to rade."

Pokušao da se ubije

Polova borba sa njegovom težinom prelomila se pre šest meseci, kada se predozirao tokom napada depresije.

Nagomilao je kilograme u izolaciji, prejedajući se čipsom - njegovom omiljenom užinom - i spasili su ga bolničari koji su ga izneli iz njegovog doma.

Rekao je za Miror: „Niko nije slušao, ništa se nije dešavalo, video sam sebe kako se vraćam u loša stara vremena, tako da je to bio vapaj za pomoć."

Polu su bile potrebne dve zamene kolena, novi kuk i nekoliko operacija kile, ali do operacija nije došlo zbog pandemije - pa je potražio utehu u grickalicama.

Rekao je: „Koristim [čips] da zadržim razum jer imam strašne bolove zbog artritisa i imam doktora koji mi neće dati nikakvo odgovarajuće sredstvo za ublažavanje bolova. Rekla je da jednostavno moram da živim sa tim."

Pol, koji sada živi u zaštićenom stambenom objektu koji finansiraju poreski obveznici u Plimutu, dodao je da je razočaran što se ugojio, ali pokušava da ne dozvoli da ga to sruši i da je fokusiran na oporavak.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas