· · Коментари: 0
ЉУБИТЕЉ ЖИВОТИЊА

"ПРЕДВИДЕО СВОЈУ СМРТ": Миљеник гледалаца, Стив Ирвин, осетио да иде на последњу авантуру? Овако се ОПРОСТИО од колега пре него што је погинуо (ФОТО)

Аустралијски ловац на крокодиле доживео је трагичну смрт 2006. године у 44. години након што му је бодљикава ража пробола срце.

1637048766_profimedia-0097846450.jpg
Фото: Profimedia

Док је снимао документарни филм "Океански најсмртоноснији" на Великом коралном гребену, презентер дивљих животиња изговорио је своје последње речи док је хватао ваздух.

Након што га је неколико пута убола ража, Стив је подигао поглед на свог сниматеља и дугогодишњег пријатеља Џастина Лајонса и прошаптао речи „Умирем“.

Хтео је да прекине све

Кратак живот је био нешто што је Стив одувек предвиђао, а годинама раније, рекао је својим вољенима да зна да ће умрети радећи оно што воли.

Прочитајте још: ЖИВИ СВЕТАЦ: Навршава се 12 година од смрти Патријарха Павла - Ево шта је оставио наследницима и са којим познатим писцем је делио школску клупу (ФОТО)

Говорећи о томе како је Стив наизглед предвидео своју рану смрт, његов дугогодишњи пријатељ и продуцент, Џон Стејнтон је рекао: „Неколико дана пре него што смо започели емисију, одржао је мали говор екипи која је била горе и хватала крокодиле за своје истраживачко путовање. Био је некако захвалан свима што су то што јесу и што су му помогли. Било је то као завршни говор“, рекао је за подкаст.

Није први пут да су Стивови вољени открили како мисле да је звезда дивљих животиња предвидела сопствену смрт.

Након његове трагичне смрти, Стивова вољена супруга Тери, са којом има децу Бинди (23) и Роберта (17), отворила се о језивом предосећању свог мужа.

Тери је објаснила: „Никада није мислио да ће имати дуг живот. Увек је имао осећај да ће му живот бити прекинут."

Срцепарајуће, пре него што се упустио у своју последњу авантуру са дивљим животињама, Стив се поигравао идејом да заврши своју ТВ каријеру како би се фокусирао на свој породични живот и децу која су тада имала само осам и три године.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.