Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЉУБАВ

ОНА ИМА 75, А ОН 21 ГОДИНУ: Упознали су се на САХРАНИ ЊЕНОГ СИНА, а ово је њихова ПРИЧА (ФОТО)

Њих двоје јавно испољавају своје емоције и тврде да им је сексуални живот одличан

1595925620_geri.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/гарyандалмеда
Oglas

Алмеда и Гери Халдвик, венчали су се 2015. године, само две недеље након што су се упознали. Сусрет се догодио у тренутку када је Алмеда проживљавала породичну трагедију због смрти сина Роберта. 

Прочитајте још: ЖЕНА ЗАБОРАВИЛА ДА СЕ ИЗЛОГУЈЕ СА ФЕЈСБУКА, а онда је наишао њен муж - ПРЕВАРА је најмање што је видео

На сахрани су се срели, а Гери, који је тада имао 17 година, оставио је своју 77- годишњу "девојку" и након две недеље запросио Алмеду. Они тврде да су сасвим обичан пар, иако је између њих разлика више од 50 година. После венчања уселили су се код Алмединог унука који је три године старији од њеног супруга.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wе’ве хад суцх а wондерфул гетаwаy. 😍❤️🥰

А пост схаред бy Гарy & Алмеда (@гарyандалмеда) он

 - Нисам тражила млађег мушкарца, Гери се једноставно догодио. Када сам га упознала, одмах сам знала да је он прави мушкарац за мене - рекла је Алмеда за стране медије, док се Гери слаже: - Она је стварно моја девојка из снова, а физичка страна наше везе је одлична.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Фоур yеарс аго он тхис верy даy, И гаве мy хеарт & мy соул то тхе wоман wхо стеалс ит овер анд овер агаин еверyдаy. Унтил тхе даy И мет yоу И невер кнеw тхат Ит wас поссибле то лове сомеоне со дееплy. Мy лове фор yоу гоес беyонд тхис wорлд анд деепер тхан тхе оцеан. Wе'ве беен тхроугх упс анд доwнс тогетхер тхат wе алwаyс оверцаме, лоокинг бацк, ит трулy онлy маде ус стронгер. Бецаусе оф yоу, И лоок форwард то wакинг уп еацх морнинг анд wоркинг хард со wе цан ацхиеве оур гоалс & дреамс. Yоу маке ме со проуд еацх анд еверyдаy & yоу аре трулy тхе мост стронгест wоман И'ве евер кноwн. Yоу мотивате ме то тхе фуллест. Yоу аре абсолутелy беаутифул инсиде & оут. Yоу аре нот онлy мy wифе бут алсо мy бест фриенд. И праyед то Год то маке yоу мy wифе анд тодаy, фоур yеарс латер, И цан саy Год хас гивен ме море тхан wхат И цоулд хаве евер праyед фор. И промисе yоу то лове yоу унцондитионаллy анд схоwер yоу wитх алл тхе царе анд цонцерн yоу десире унтил мy ласт бреатх. Тханк yоу фор турнинг мy лифе ароунд анд цхангинг ме инто wхо И ам ноw. И ам со гратефул фор yоур лове еверy сингле даy. И лове yоу wитх алл мy хеарт Мрс. Хардwицк.<3 <3 Yоур Хусбанд Форевер <3

А пост схаред бy Гарy & Алмеда (@гарyандалмеда) он

Он објашњава да је привлачност према старијим женама почела у основној школи када се заљубио у своју наставницу. Упознавањем Алмеде, помогло му је да поновно пронађе своју страст и срећу. Након што је добио допуштење од мајке и баке, Гери одлучио да запроси своју изабраницу и већ пет година са њом ужива у љубави.

- Обоје смо били толико нервозни на нашем првом састанку да је Гери у једном трену пао са столице. Ипак, једно питање сам му морала поставити, а то је јесам ли престара за њега. Он ме само узео за руку, насмешио се и рекао ми да су године само број. Осећала сам се као тинејџерка - испричала је Алмеда. 

Прочитајте још: ЖЕНЕ су рекле шта воле на МУШКАРЦИМА! Ових 7 КАРАКТЕРИСТИКА им померају памет

- Алмеда је млада у свом срцу и године нам никада не сметају, ни не размишљамо о њима. Само знам да је Бог одговорио на моје молитве тога дана када је Алмеда дошла у мој живот - додао је Гери.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas