· · Коментари: 0

Телохранитељ принцезе Дајане једини је преживео саобраћајну несрећу: Имао је дубоку АМНЕЗИЈУ, а о кобној ноћи је рекао само једно

Последњег дана августа навршава се 25 година од смрти Лејди Ди

1661325553_travis-dajana-profimedia-.jpg
Фото: Профимедиа/ Тревор Рис Џонс, принцеза Дајана

Једина особа која је преживела несрећу је телохранитељ принцезе Дајане, Тревор Рис Џонс, који је први пут након пет година ухваћен у јавности.

Прочитајте још: Ово су биле последње речи Елвиса Прислија: Изговорио је једну реченицу и након ДВА сата је пронађен МРТАВ

Њега су британски папараци ухватили док је чекао породицу на паркингу једног супермаркета у Енглеској.

На лицу му се препознају ожиљци које задовио како се неводи у саобраћајној несрећи пре 25 година, када су погинули Лејди Ди и возач Хенри Пол.

Тревор је несрећу успео да преживи захваљујући ваздушним јастуцима, а провео је 10 дана у коми. Задобио је тешке телесне повреде главе и грудног коша, а реконструисано му је и лице. Хирурзи су уз помоћ 150 делова од титанијума, поново састављали лице према његовој старој фотографији.

Амнезија

Тревор је доживео и амнезију, а могао је да комуницира само писањем и шапутањем.

У биографији коју је објавио, открио је детаље несреће и описао шта се догодило кобне ноћи када је принцеза Дајана изгубила живот.

Фото: Профимедиа

Он је изјавио да се ничега не сећа након несреће, осим да је сео у аутомобил испред хотела Риц у главном граду Француске.

- Желео бих да знам шта се догодило, али се не сећам. Свестан сам да сам једина особа која људима може да каже истину, али се ничега не сећам - изјавио је Тревор у једном од својих интервјуа.

Несрећа није могла да се избегне

У интервјуу који је дао 2000. године, причао је да није љут на Ал Фаједу, као и да несрећа није могла никако да се избегне, а о принцези Дајани, није пуно говорио, већ је сматрао женом са којом је могао да оде и у паб.

- Ја то сматрам несрећом која се могла избећи. Анри Пол је погрешио што је сео за волан аутомобила када је знао да је пио. Није рекао ни нама ни Додију да није способан да вози. То је била грешка. Прихватио сам званични налаз. Била је то несрећа због вожње у алкохолисаном стању изазвана прекомерном брзином. И то је оно што се догодило - додао је.

Прочитајте још: Бака од 74 године удаје се за скоро 50 година млађег дечка: "Мирисала је јако слатко и добро"

Након што се опоравио од несреће, телохранитељ Лејди Ди сада ради као шеф обезбеђења у Астра Зеници. 

- Његов живот је сада миран. Он се сигурно не додворава јавности нити да много говори о томе. Покушао је да настави даље са својим животом - рекао је извор за "Сан".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.