Oglas
· · Komentari: 0

Telohranitelj princeze Dajane jedini je preživeo saobraćajnu nesreću: Imao je duboku AMNEZIJU, a o kobnoj noći je rekao samo jedno

Poslednjeg dana avgusta navršava se 25 godina od smrti Lejdi Di

1661325553_travis-dajana-profimedia-.jpg
Foto: Profimedia/ Trevor Ris Džons, princeza Dajana
Oglas

Jedina osoba koja je preživela nesreću je telohranitelj princeze Dajane, Trevor Ris Džons, koji je prvi put nakon pet godina uhvaćen u javnosti.

Pročitajte još: Ovo su bile poslednje reči Elvisa Prislija: Izgovorio je jednu rečenicu i nakon DVA sata je pronađen MRTAV

Njega su britanski paparaci uhvatili dok je čekao porodicu na parkingu jednog supermarketa u Engleskoj.

Na licu mu se prepoznaju ožiljci koje zadovio kako se nevodi u saobraćajnoj nesreći pre 25 godina, kada su poginuli Lejdi Di i vozač Henri Pol.

Trevor je nesreću uspeo da preživi zahvaljujući vazdušnim jastucima, a proveo je 10 dana u komi. Zadobio je teške telesne povrede glave i grudnog koša, a rekonstruisano mu je i lice. Hirurzi su uz pomoć 150 delova od titanijuma, ponovo sastavljali lice prema njegovoj staroj fotografiji.

Amnezija

Trevor je doživeo i amneziju, a mogao je da komunicira samo pisanjem i šaputanjem.

U biografiji koju je objavio, otkrio je detalje nesreće i opisao šta se dogodilo kobne noći kada je princeza Dajana izgubila život.

Foto: Profimedia

On je izjavio da se ničega ne seća nakon nesreće, osim da je seo u automobil ispred hotela Ric u glavnom gradu Francuske.

- Želeo bih da znam šta se dogodilo, ali se ne sećam. Svestan sam da sam jedina osoba koja ljudima može da kaže istinu, ali se ničega ne sećam - izjavio je Trevor u jednom od svojih intervjua.

Nesreća nije mogla da se izbegne

U intervjuu koji je dao 2000. godine, pričao je da nije ljut na Al Fajedu, kao i da nesreća nije mogla nikako da se izbegne, a o princezi Dajani, nije puno govorio, već je smatrao ženom sa kojom je mogao da ode i u pab.

- Ja to smatram nesrećom koja se mogla izbeći. Anri Pol je pogrešio što je seo za volan automobila kada je znao da je pio. Nije rekao ni nama ni Dodiju da nije sposoban da vozi. To je bila greška. Prihvatio sam zvanični nalaz. Bila je to nesreća zbog vožnje u alkoholisanom stanju izazvana prekomernom brzinom. I to je ono što se dogodilo - dodao je.

Pročitajte još: Baka od 74 godine udaje se za skoro 50 godina mlađeg dečka: "Mirisala je jako slatko i dobro"

Nakon što se oporavio od nesreće, telohranitelj Lejdi Di sada radi kao šef obezbeđenja u Astra Zenici. 

- Njegov život je sada miran. On se sigurno ne dodvorava javnosti niti da mnogo govori o tome. Pokušao je da nastavi dalje sa svojim životom - rekao je izvor za "San".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas