Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИЗ СТАРИХ НОВИНА

Ућуткали пророка, јер је непогрешиво видео будућност!

Шкотски пророк Александар Кенеди могао је са фасцинантном прецизношћу да предвиди предстојеће догађаје. У време Другог светског рата предвидео тачно ког дана и у колико сати ће Немачка бомбардовати његов град

1607952785_Lopta.jpg
Oglas

После тога су га власти натерале на ћутање, како не би "утицао на морал енглеских маса".

Прочитаје још: Пандемија корона вируса ће трајати док МАРС не изађе из ОВНА, а тек онда следи СПЕКТАКЛ!

Октобар, пре тачно осам деценија. Насловне стране новина боду очи насловима: "Мете немачких напада претпрошле ноћи: Лондон, војни објекти на Темзи, Ливерпул и Бирмингем",  "Мусолини у Горици"...

Зашто је шкотски пророк ућуткан?

Из тог доба је и београдски "Време забавник", који у броју од петка, 18. октобра 1940. године, доноси чланак под насловом "Шкотски пророк из Дандија више не говори".

Новине у Србији писале су о чувеном пророку Фото: Треће око

Непотписани аутор текста пише о Александру Кенедију из Дандија, који је располагао фасцинантним пророчким способностима, са невероватном прецизношћу најављујући будуће догађаје.

Прочитајте још: На корак до откривања НАЈВЕЋЕ МИСТЕРИЈЕ човечанства: Отворен ХАНГАР 1, а са њим истина о ВАНЗЕМАЉЦИМА

Разарање Фото: Треће око

Ранијих година су шкотски листови врло често писали о Александру Кенедију из Дандија, изнемоглом старцу беле браде који је се изванредном тачношћу прорицао дан и час великих катастрофа...Откако је почео рат, о овом пророку више ништа не чује. Постојао је разлог да се скрене пажња са човека који је на необичан начин кореспондирао са будућношћу...

Предвидео је незапамћено крвопролиће и разарање!

Престало је да се о Александру пише, јер су власти сматрале да његове прогнозе будућих догађаја могу негативно да утичу на морал енглеских војника и народа. Старац је говорио о предстојећој катастрофи глобалних размера, пламену који ће се проширити на читав свет, незапамћеном крвопролићу, мучењу и иживљавању над недужнима... Његова слика предстојећих догађаја била је стравична и врло прецизна!

Предвидео је несрећу воза и добио отказ!

Шкотски проток је био ложач локомотиве и добио је отказ  због пророчке способности. Године 1879. он је одбио да пође са локомотивом, јер је предвидео да ће се један мост на тој реци под теретом воза срушити. Другови су га исмејали, а претпостављени отпустили. Машиновођа није заборавио Кенедијеву опомену и када је дошао до моста зауставио се и послао машинисту да прегледа мост. Тог тренутка појавио се са друге стране моста воз, који се уз страховиту ломљиву срушио у реку.!

Превидео је и сат!
Пророк је са 83 године предсказао дан и час када ће Данди претрпети страшно бомбардовање немачких авиона. Његово се пророчанство и обистинило.

Прочитајте још: Хороскоп Земље је САМОУБИЛАЧКИ, али указује на присуство СИЛЕ из СВЕМИРА

Александар је отишао да живи на селу са синовима, али и тамо је предвиђао непријатне догађаје који ће задесити село, па су мештани у њему видели "весника свих несрећа". Временом, Кенеди је стекао велику популарност и људи су га посећивали како би дознали шта их чека.

Да ли боје откривају карактер код деце?

Швајцарски психолог публиковао је у то време резултате експеримента у вези са дејством боја на децу. Испоставило се да су дечаци најрадије преферирали плаву боју, затим зелену, а мање црвену и жуту.

- Плаву бирају дечаци који су стрпљиви и истрајни, свесни обавеза, разумеју проблеме родитеља и дружељубиви су - закључује психолог. 

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

Девојчицама су, пак, најпривлачније биле зелена и црвена боја.

- Зелену бирају девојчице мирне и искрене нарави. Скромне су и не стављају себе на прво место. Црвену бирају оне које су амбициозније и одлучније, немирније су и оптимисте, али неке имају и потребу за топлином и снагом ове боје - каже он

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas