Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕ И ПОСЛЕ

"УМРЕЋЕШ КАО ТВОЈ ОТАЦ": Смршала 30 килограма и преокренула живот након упозорења доктора (ФОТО)

Ријалити звезда је бризнула у плач када су јој лекари рекли да је у опасности да добије исту болест коју је њеном оцу Лесу Досону дијагностикована непосредно пре него што је умро од срчаног удара.

1640595736_pjimage--76-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/цхарлоттедаwсy
Oglas

Шарлот Досон је упозорена да је у опасности да умре од истог здравственог стања које је убило њеног оца ако не промени свој приступ исхрани и фитнесу - што је довело до радикалне промене тела.

Ова 29-годишња ријалити звезда је ћерка покојног комичара Леса Досона – који је преминуо 1993. у 62. години од смртоносног срчаног удара.

Легенди комедије такође је дијагностикован дијабетес типа 2 непосредно пре смрти - што се догодило када је Шарлот била само осмомесечна беба.

Схватила је озбиљност ситуације

Шарлот је сада и сама мајка једног детета пошто је почетком године дочекала свог 11-месечног сина Ноу са 30-годишњим вереником Метјуом Сарсфилдом.

Разговарајући о свом новом животу мајке за магазин Фабулоус, Шарлот је објаснила да се суочила са таласом емоција када је њен дечак у септембру напунио осам месеци. Такође је открила да су је лекари упозорили да њена опасна исхрана богатом масноћом доводи њено здравље у опасност.

Прочитајте још: "НЕ КОРИСТИМ ФИЛТЕРЕ“: Манекенка тврди да Инстаграм стално брише њен налог јер је "САВРШЕНА", па људи мисле да је лажан профил (ФОТО)

У разговору, Шарлот је рекла: „Мој тата је умро када сам била у Ноиним годинама. Када је Ноа у септембру напунио осам месеци, то ми је сломило срце."

Преокренула живот

"Када сам сазнала [за могућу дијагнозу дијабетеса], све о чему сам могла да размишљам је да будем у близини Ное. Не желим да умрем. Морала сам да се променим." Звезда Целебс Го Датинг је наставила са детаљима од чега се састојала њена исхрана - рекавши да би радо наручила Мекдоналдс за доручак, КФЦ за ручак и чипс за понети за вечеру у данима када је била мамурна.

Међутим, додала је: „Али у јуну сам почела да се осећам лоше, па сам отишла код лекара и када сам добила упозорење о дијабетесу, праснула сам у плач. Са ризиком од развоја дијабетеса типа 2 – стања које утиче на начин на који тело производи инсулин и може да изазове проблеме са очима, срцем и нервима – Шарлот је променила свој живот.

Шарлот је имала 80 кг када су је лекари упозорили на ризик од дијабетеса - а захваљујући вежбању и промени исхране на здравију храну, звезда је смршала и сада има 51 кг.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas