Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КУВАРИ И КОНОБАРИ ОТКРИЛИ ШТА БАШ НИКАД НЕ БИ НАРУЧИЛИ У РЕСТОРАНУ: Кад видите зашто, ЗГАДИЋЕ вам се многа омиљена јела

Постоје одређени специјалитети који конобари и кувари никад не наручују у ресторану, а многи од нас баш то увек одаберу.

1711792316_shutterstock_1932899012.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Конобари и кувари који раде у најотменијим ресторанима, али и они заполени у мање атрактивним кафићима, имају готово идентичан став када су у питању јела која никад не би наручили. Наиме, кроз године искуства, нагледали су се свега и свачега, а некада омијлена храна им се, како наглашавају, дословно згадила. Према њиховим одговорима нису сигурне ни супе, ни умаци, ни суши, а лед поготово. Неки су ишли до те мере и рекли да не би никад јели у ресторану јер се храна по неколико пута препакује и рок јој је одавно истекао.

На друштвеној мрежи "Реддит" открили су све тајне које се крију у кухињама многих локала.

Корисник под именом сеагуллхунтер открио је да не би никад јео супу: "Никад се не охлади прикладно увече у великим лонцима и остаје млака сатима".

"Додатке храни, али и пићу треба избегавати. Лимуни, лимета, поморанџе и слично готово никад се не оперу како треба, а конобари и послужитељи узимају их рукама у 95 одсто случајева. То ми смета", испричао је корисник бгар0312.

"Било какви умаци са сиром углавном немају сир", открио је Брадлеyд00. "Било какав сирни умак, без обзира како "фенси" звучи, направљен је од 95 одсто путера и мало кремастог сира, тек толико да се осети сир. Озбиљно вам кажем, то је пола вашег калоријског дневног уноса у малој чинији."

"Радим у суши ресторану. Никад, баш никад немојте наручити "спицy yеллоwтаил" или "спицy Хамацхи ролл". То је у суштини месо за рибљи бургер. Сви остаци од сецкања различитих врста рибе чувају се заједно, сецкају и миксају са срирацха умаком и другим стварима. Никад није свеже и никад не можете да знате шта једете. Мрзим то да радим и мрзим то да продајем. Сваки шеф кухиње то мисли. Али то је једноставан начин да се заради новац с нечим што је заправо отпад", испричао је дyмлостхеони.

Стилл

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas