Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРОГЛАШЕНА НАЈПОПУЛАРНИЈА БОЈА за 2023.: Неустрашива нијанса за рефлектовање светлости, што јој даје осећај гламура и фантазије (ФОТО)

Ова боја је синоним за одважности и живахност

1670597625_shutterstock_2234539829-Magenta-naslovna.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Светски институт за боје ''Пантоне'', прогласио је боју године за 2023., а реч је о упечатљивој нијанси под називом Вива Магента.

Ова вибрантна боја, која је микс јарко розе и љубучасте, припада породици црвених боја.
Из тог разлога, Пантоне ју је представио као ''неконвенционалну црвену за неконвенционално време.''

Прочитајте још: Венера је у Јарцу од 10. децембра и биће до почетка јануара: Доноси турбуленције у љубави овим знаковима

"Она је асертивна, али није агресивна, ми то зовемо песницом у сомотској рукавици. Ово је храбра и неустрашива нијанса црвене која зрачи снагом и живахношћу. Толико је бујна да заправо промовише оптимизам и радост", описује је Лори Пресман, потпредседница Института Пантоне.

Фото: Схуттерстоцк 

Прочитајте још: Индонезија донела нов ЗАКОН: НИШТА ПРЕ БРАКА - Казне ће се односити и на странце

Подсетимо, америчка компанија традиционално сваке године бира најмодернију боју у предстојећих 12 месеци,
 а наводе да овогодишњи избор одражава "бунтовнички" дух времена и обновљено интересовање за креативно
 експериментисање након пандемије корона вируса.

"Одважна, духовита, инклузивна, Вива Магента дочекује све и свакога са истим бунтовничким духом. Моћна,
 оснажујућа, ово је црвена која подстиче експериментисање и самоизражвање без ограничења, наелектрисана,
 без граница", поручују из овог бренда.

Фото: Профимедиа

Ова јарка нијанса је већ веома популарна у модном свету, па Пантоне верује да ће то остати случај и наредне године.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas