Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТАКМИЧАРИ СЛАГАЛИЦЕ САМО СУ СЕ НАМРШТИЛИ: Кад је водитељка прочитала питање У ИГРИ "КО ЗНА, ЗНА" НАСТАО је МУК

Игра која у квизу Слагалица доноси највише поена такмичарима у синоћној епизоди им је задала и највише мука. И то све због једног питања. Када га је водитељка прочитала, само су се обојица намрштили и нису ни покушали да одговоре.

1699270366_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/РТС
Oglas

"Шта је по занимању чувени шегрт из Светлића који у јутјуб клипу наручује од Милкице кафу за њега и мајстора Љубу?" - тако је гласило питање које је могло да им донесе по 10 поена.

Али, ни плавни ни црвени играч у Слагалици нису знали о коме се ради, нису хтели ни да покушају да одговоре. Само су се намрштили, замислили и одмахнули главом!

Људи на мрежама међутим, не само да су знали тачан одговор већ је већина знала да исприча све најјаче форе из чувеног снимка са овим симпатичним ковачем.

"Нема да нема, мож' само да нестане", "Оне воле ове пицане, нас забагреле неће ники", "Ма човек је легенда, скоро су радили неки интервју с њим. Уопште се није променио"... пишу људи на Твитеру.

Када се појавио на Јутјубу 2007, тада шегрт ковача Драган Петровић Гера из Светлића није ни слутио какву популарност ће добити. И дан-данас се препричава снимак који га је учинио познатим у нашој земљи а сад је стигао и до Слагалице!

Данас Гера према писању медија наводно живи у селу Транава, успео је да се ожени два пута, а према фотографијама са његовог профила, изгледа да Гера ради као аутомеханичар.

Гера је у чувеном клипу говорио о свакодневицу у ковачкој радионици, о томе како жене реагују на коваче, а и како газдарица Милкица прави најбољу кафу.

- Девојке више воле пицане од гаравих момака који вредно раде, али кад се дотерамо, може и да се среди неки пос'о - рекао је тада Гера.

У изјави за једне медије пре неколико година, некада млади ковач признао је да је преварио прву жену, са којом има двоје деце. Испричао је и да је због тога настао велики скандал у његовом селу.

Ипак, упркос овим тешким тренуцима, у другом браку је пронашао праву љубав. Нова породица га је радо прихватила, због чега се преселио у село Трнава. Како се чини преко његових профила на друштвеним мрежама, Гера са другом женом има двоје деце.На фотографијама са Гериног профила, види се и даље шарм младића који нас је насмејао својим реченицама.

 

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas