Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

4 СТВАРИ КОЈЕ ТРЕБА ДА УРАДИТЕ ДО КРАЈА ЛЕТА да би јесен 2023. донела срећу и успех: Ево како да умножите обиље

Чак и када седите на лежаљци у башти или крај мора, можете креирати и своје нове снове

1689335270_shutterstock_397089613.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Лето је сада у пуном јеку, опуштамо се крај воде, уживамо у Сунцу и дози витамина Д, спремни смо да истражујемо, али и летњи период може бити сјајан за планирање. 

Свако годишње доба доноси свеж ваздух, добар само за промене, здраве навике и нове циљеве. Ако желите да вам јесен као период после лета донесе најллепше плодове, време је да се после летњег одмора посветите организацији.

Чак и ако је још лето, за велике планове је потребно време. Зато можете планирати наредних неколико месеци од сада, како бисте избегли стрес и анксиозност у септембру, када ћете се осећати преоптерећено да предузмете акцију.

Ако ова 4 корака урадите до краја лета, на јесен можете имати већи успех и сећу него што сте замишљали:

1. Направите општи план
Нова сезона је одлична прилика да се поново осмислите и започнете нови план, са свежом енергијом. Стога, нацртајте неке индикативне правце. На пример, одредите да ћете коначно похађати онај курс који желите да упишете или да ћете научити тај страни језик. Не морате детаљно да планирате све своје акције, већ само имате општу представу о наредном периоду. На овај начин, јесен вас неће затећи!

2. Организујте своје циљеве
Шта желите од ове јесени? Више мира, акције, пажње, опуштености или одлучности? Важно је да будете свесни шта вам треба и да предузимате доследне кораке док не стигнете тамо где желите. Када одредите шта желите, време је да се запитате шта треба да урадите да бисте постигли своје циљеве. Може се односити на упис на курс или чак на колеџ, улагање у посао или било шта конкретно што ће вам помоћи да почнете да радите за своје снове.

3. Украдите почетак и већ почните да правите мале кораке
Након што сте направили план и схватили шта су ваши циљеви, наравно, следи акција. У овом поглављу можете све преокренути у своју корист. Ако желите да се здравије храните и изгубите или добијете неколико килограма, већ сада можете почети да примењујете мале навике које ће вас приближити циљу. Ако желите да научите страни језик, већ преузмите апликацију или гледајте видео снимке на YоуТубе за почетнике. Ови једноставни трикови ће вам помоћи да правилно започнете јесен, уз мотивацију да сте већ започели продуктивну сезону!

4. Уредите ормане
Никада не потцењујте моћ добро организованог ормана! Чак и ако се чини као мали корак, уређена гардероба може учинити чуда за ваше расположење, али и за продуктивност. Замислите само колико ћете времена уштедети у прављењу одевних предмета, ако имате све при руци!

Резервишите неколико сати током викенда да бисте сортирали одећу коју имате. Задржите своје фаворите, а остало донирајте, продајте или рециклирајте. Чувајте одевне предмете по категоријама, тако да увек знате где да пронађете одређене комаде.

Тако ћете кренути у нову сезону са организованим, уредним размишљањем и бићете спремни за акцију, из дана у дан!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas