Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Брачни живот с њим је прекрасан": Прича о жени која се удала за ЛУТКУ, а на свадби је било 250 званица (ФОТО)

По њеним речима, живот с њим је диван, недавно су добили и дете

1660460668_Foto-Printscreen-TikTok-meirivonerocha.jpg
Фото: Принтскрин/ ТикТок - меиривонероцха
Oglas

Опште је познато да не постоји само једна врста љубави, она партнерска, већ и љубав према породици, пријатељима, па чак и стварима. Добро сте чули! Љубав и сексуална привлачност према стварима, односно објектима зове се објектофилија и представља привлачнсот особе према неживим предметима.

Па тако, у медијима годинама уназад могли сте да чујете и прочитате приче о жени која се удала за Ајфелов торањ, док је друга била у "вези" са путничким авионом, Боингом 737. Такође, сексуалну склоност према аутомобилима имао је и један мушкарац, а његова "прва љубав" била је "Волксwаген буба."

Још један случај девојке из Бразила недавно је шокирао јавност. Меиривона Роћа Мораес (37) се након "бурне романсе" удала за крпеног лутка, којег је сашила њена мајка након кћеркиног кукања како је сама и нема са ким да плеше и дружи се!

Прочитајте још: У филму "НИЈЕ ЛАКО СА МУШКАРЦИМА" играла је ћерку Милене Дравић: Ево како изгледа АНА данас (ФОТО)

Убрзо се "родила љубав" између њих, а након краћег времена проведеног заједно, ова девојка је одлучила да се венча са лутком, коме је дала име Марцело. На венчању је присуствовало 250 званица, а на видео снимку се може видети како су испуњени сви протоколи - од свечаних одела, матичара, свадбеног плеса, па све до прве брачне ноћи.

 

@меиривонероцха

меамор еу те амо муито

♬ Qуандо Ум Гранде Амор Се Фаз - Цлеитон & Цамарго

У једном интервјуу она је описала како има диван породични живот са Марцелом, али ипак је и навела једну ману. Лењ је. Ова 37-годишња жена је, с обзиром на околности, једина у њиховој кући која плаћа рачуне.

"Једина мана му је што је лењ и не ради. Али ја сам борац и радим због нас", изјавила је она.

Занимљиво је да су чак и "добили дете", тачније лутку по имену Марцелина, а порођај је текао регуларно уз пратњу медицинских сестара и доктора. Она је "порођај" имала код куће пред публиком од 200 људи, а на свом ТикТок профилу редовно се хвали својим "брачним животом".

 

@меиривонероцха Фамíлиа 👪 #мулхерцасоуцомбонецо #бебê #фамíлиа ♬ сом оригинал - Цалм Лифе Мусиц.

Присећајући се венчања, Меиривоне, која живи у Бразилу, је рекла: "Он је мушкарац којег сам одувек желела у свом животу. Брачни живот с њим је прекрасан. Не свађа се са мном и разуме ме. Марцело је сјајан и веран муж. Такав је мушкарац и све ми жене завиде."

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas