Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Четири речи које блокирају срећу: Избаците их из употребе и отерајте негативну енергију

Замените лоше мисли позитивним

1687729825_energija.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Негативну енергију сами стварамо својим мислима, речима и делима и од вас зависи да ли ћете је прихватити као део свог живота или одбацити. Како бисте заменили негативну енергију позитивном, потребно је да замените лоше мисли позитивним. И овде је важно не само шта мислимо, већ и шта говоримо. Зато треба да се фокусирамо на одређене речи које изговарамо и размислимо да ли неке од њих привлаче лоше вибрације.

Негативну енергију носе речи које код нас или других изазивају лоше емоције – љутњу, страх, огорченост... То не значи да треба да се плашите да изговорите речи које имају негативну конотацију, већ да се фокусирате на то колико их често говорите, под каквим емоционалним набојем и какав утицај оне имају на нас.

Ево које четири речи привлаче негативну енергију ако их стално говоримо и повезујемо се са њима:

1. "Немогуће" - Ово се говори у контексту да је немогуће да нешто урадимо, као и да је "немогуе" да се неке добре ствари и промене догоде. На овај начин сами себи стављамо препреке и ограничавамо могућности.

2. "Неуспех" - Уколико стално понављате "нећу успети", могуће је да заиста нећете. Уместо речи неуспех, чак и када га доживите, користите речи које вас могу мотивисати на акцију.

3. "Проблем" - Ову реч је боље заменити са "ситуација" или "изазов". На тај начин можете размишљати позитивније и брже можете решавати ситуације које вам се не допадају.

4. "Мржња" - Ово је тешка и токсична реч која мне би требало да буде у нашем животу, мислима и срцу. Уместо мржње, боље је рећи: "Забринут сам, хајде да заједно решимо ову ситуацију."

Како би се ваш живот променио када бисте користили више речи са позитивном енергијом?

Од велике важности нису само речи које изговарате, већ и које провлачите кроз главу као мисао. Овако шаљете себи и свету одређену намеру и жељу, а онда долази до материјалне реализације. Ако приметите да користите много негативних речи, онда их надокнадите позитивним.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas