Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Четири ствари које је НАЈБОЉЕ ЗАДРЖАТИ ЗА СЕБЕ: Психолози откривају шта не треба делити ни са ким

Некад је паметније задржати одређене ствари за себе

1691223766_shutterstock_1390240430.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Поред тога што ризикујемо да будемо повређени ако неко изигра наше поверење, ту је и опасност да детаљи из нашег живота постану „јавно добро“, а неретко освану и на друштвеним мрежама.

Планови за будућност

Уколико имате велике, грандиозне планове за будућност, најбоље је да их задржите за себе. Кад их поделите са другима, ризикујете да чујете критике и да осетите неповерење, а то може да вам “сломи крила” и натера вас да одустанете од онога што сте зацртали.

У великом броју случајева туђе мишљење ће имати утицај на ваше расположење. Зато је најбоље најпре нешто остварити, па онда причати о томе како сте то постигли.

Детаљи из приватног живота

Жене су посебно склоне да са пријатељицама и онима које тако доживљавају деле детаље из интимног живота. Али, ако ви умете да чувате нечију тајну, то не значи да ће то умети и хтети да уради свако

Пре или касније можете се наћи у ситуацији да неко претура по вашем “прљавом вешу”, да вас оговара или да вам се умеша у интиму.

Финансијска ситуација

Нити је пристојно говорити о свом финансијском благостању у друштву људи који имају мања примања, нити је прикладно жалити се на беспарицу у друштву оних који живе “на високој нози” – у оба случаја можете да будете схваћени погрешно.

Уколико имате новца, људи вам могу завидети и тражити новац на зајам а онда избегавати да врате позајмљено, због чега се већина људи осећа лоше. С друге стране, ако се константно жалите на беспарицу, у очима других можете да изгледате неспособно.

Запамтите важну ствар – новац воли тишину.

Страхови и фобије

Разговор о вашим страховима и фобијама са особом која је стручна и која може да вам помогне да их разрешите је добра идеја.

Али, ако информацију о страховима и фобијама поделите са неким ко није стручан, не само да нећете помоћи себи, већ ризикујете и да то некада буде употребљено против вас.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas