Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУДБИНА

Да ли сте знали да положај МЛАДЕЖА на телу открива какав ће вам бити ЖИВОТ?

Младежи су саставни део наше коже, али њихова позиција на специфичним местима можда није случајна

1657141834_eyes-gb755e2b66_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Младежи и белези су нормалне појаве на нашој кожи, али неретко многи од нас нису баш срећни због позиције ових промена на кожи, па се младежи у различитим величинама могу наћи на лицу, на капцима, на уснама... Статистика каже да људи углавном имају од 10 до 45 младежа у просеку, али и да се неки налазе баш на специфичним местима и да тако откривају посебне карактеристике особе која га носи на кожи.

Прочитајте још: МЕД у служби лепоте: Направите савршену маску за лице према вашем типу коже

Људи углавном имају од 10 до 45 младежа у просеку на својој кожи

Откривамо вам народна веровања и приче о томе шта позиција нашег младежа на телу говори о нашем животу.

Чело

Положај младежа на сред чела открива да ће вас током живота пратити лоша комуникација са ауторитетима. Уколико је младеж позициониран на једној страни главе, то са друге стране значи да сте одлучни и енергични.

Капци

Особе које имају младеж на капцима ока могу имати и несређене породичне односе. Уколико имате младеж испод ока, то онда указује на вашу претерану емотивну осетљивост по различитим питањима у животу.

Младеж на ушима
Положај младежа на ресици говори да сте добри, праведни и поштовани у друштву. Уколико је унутар уха, дуго ћете живети, а ако је на врху, врло сте интелигентни. Успешне личности имају младеже на оба уха.

Прочитајте још: Свете биљке које ће вас штитити уколико их будете гајили у свом дворишту: Ове 4 биљке ће вам помоћи, а могу имати и лековито дејтво (ФОТО)

Обрве

Младеж испод обрве означава добро здравље, а младеж изнад открива да ћете стећи велико богатство без много труда.

Руке

Оцобе које имају  позициониран младеж испод лаката по природни су посебно саосећајни. Уколико је ваш младеж позициониран на подручју шаке, то значи да сте врло талентовани за уметност.

Ноге

Особе изражене сексуалности имају белег на бедрима, а на коленима материјалисти. Вође имају младеж на стопалима.

Младеж на уснама
Ако се младеж налази у углу горње усне, значи да сте хедониста и естета. Уколико је на доњој, деца ће вам бити успешна.

Врат

Ако имате младеж који се не налази на средини свог врата, у пределу лево и десно испод уста то може да вам донесе велико животно разочарање. Када се младеж налази на сред врата, особа је проблематична.

Прочитајте још: Да ли знате у којим старосним годинама је НАЈБОЉИ СЕКС? Одговор ће вас ОДУШЕВИТИ

Образи

Младежи на прегибу на образу, може да буду наговештај великих несрећних догађаја.

Нос

Без обзира на то да ли се младежи налазе на врху или насред носа, младеж на том делу тела указује на проблеме и тежак рад.

Прочитајте још: Најдоминатније жене рађају се у ова ЧЕТИРИ ЗНАКА: Уживају да буду главне у свакој ситуацији

Стомак

Што је белег или младеж ближе средини стомака, то вас више успеха чека у животу.

Леђа

Успех је гарантован за оне који имају младеже на леђима.

Задњица

Великодушне и хумане личности, које уживају у добрим укусима, имају младеж на овом месту.

Груди

Белег на грудима код жена је знак добрих мајки, а на брадавици наговештај да ће оне имати успешну и срећну децу.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas