Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Девојка добила "СТАРАЧКЕ РУКЕ" у 28. години: Све је почело када је добила БОЛЕСТ коју имају многи у Србији (ФОТО/ВИДЕО)

ЖЕНУ су задиркивали да има „бакине руке“ иако има 28 година, али постоји разлог зашто кожа Лаурен Белл изгледа остарела - а многи други су завршили са истим проблемом

1652522241_pjimage---2022-05-14T115154.421.jpg
Фото: Принтскрин/Тикток/цоси_царе
Oglas

„Ја сам дизајнер и доста радим рукама. Било да сам на радионицама или радим групне пројекте, људи увек коментаришу 'Зашто твоје руке изгледају тако?'" започела је своју причу Лорен Бел.

Лоренина кожа је постала наборана због екцема и година коришћења стероидних крема за ублажавање симптома.  Један од нежељених ефеката топикалних стероидних крема које наводи НХС је стањивање коже. 

Прочитајте још: Изгледа као дете, а има 19 ГОДИНА: Девојка РОЂЕНА БЕЗ БЕШИКЕ пати од ретке болести, али њен ПРКОС је задивио свет (ФОТО)

Лорен је рекла: „Имала сам екцем као дете, тако да сам дуго користила стероидне креме. Користила бих их на рукама и рукама. Као дете сам благо користио стероидне креме, али сам их у последње три до четири године користила сам их сваких неколико недеља. Ако бих престала да их користим, руке би ми се распламсале и преписали би ми јачу крему, што је циклус у којем већина људи буде заробљена."

Фото: Принтскрин/Тикток/цоси_царе

„Лорен је током последњих пар година приметила да је кожа на рукама почела да јој се мења:

„Стероидне креме су изазвале читав низ ствари – старење коже, осетљивост на сунце и погоршање симптома екцема."

@цоси_царе И хаве wисе олд хандс 🥲 цан yоу гуесс wхере И усед стероид цреамс фор yеарс?! #ТСW #стероидусе ♬ оригинал соунд - кеíсха

Лорен је одлучила да престане да користи топикалне стероидне креме за које је рекла да је „ зависна “. Неки обољели од екцема окрећу леђа својим стероидним кремама након година употребе, откривајући да више не функционишу тако добро.

Лорен је рекла да је приметила „огромну разлику“ откако је избацила стероидне креме и користила природнији приступ свом екцему. 

Фото: Принтскрин/Тикток/цоси_царе

„Шеснаест месеци без употребе, моја кожа се прилично вратила у нормалу осим мојих руку. Видите ефекат прераног старења, али то би требало да се промени временом сада када више не користим креме."

Прочитајте још: Да ли сте чули за СИНДРОМ К? Болест која је СПАСИЛА ЖИВОТЕ људи (ФОТО)

Лаурен је покривала своје руке горњим деловима дугих рукава у покушају да их сакрије.

Али сада је прихватила своју „остарелу кожу“ и више се не осећа „наказом“ јер је отворено причала о томе на ТикТок- у. Лорен је рекла: „Направила сам видео на ТикТок- у, нисам схватала колико људи пати од исте несигурности."

 Данас она охрабрује све својим видеима и дели савете како да се изборите са екцемима на природнији начин.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas