Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Девојка косу није прала ШЕСТ ГОДИНА: Разлог због ког је то урадила је НЕВЕРОВАТАН (ВИДЕО)

Веганка која није јела месо и користила шампоне већ 6 година се добро насмејала на тврдње да је прљава, јер каже да је престанак коришћења конвенционалних шампона најбоља ствар коју је учинила за своје тело

1646121080_pranje-kose.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен
Oglas

Лаура Ешли из Риверсајда је једна од главних адвокада за природније методе купања. Но Поо је покрет који покушава да допре до људи и да им укаже на то да је шампон штетан и да могу да сачувају косу и кожу преласком на њихове начине.

Прочитајте још: "Знали смо шта треба да урадимо": Три цимера су купила стари кауч на распродаји, а оно што је уследило оставило их је БЕЗ ТЕКСТА (ВИДЕО)

Она каже да је тајна за њене локне избегавање "корпоративних" шампона и да је довољно само ишчеткати и опрати косу. Поделлила је своју рутину на друштвеним мрежама, где је добила комбиноване реакције.

Неки су јој делили комплименте и говорили да јој је коса прелепа, док су је други молили да опере своју гриву, на шта се она насмејала и рекла им да могу да имају своје мишљење.

 

@веггиесхреддер Реплy то @ванилибра готта старт wитх диет фирст имо #хаиртуториал #хаирцаре #хоwто #типс #хеалтхyливинг #хеалтхyлифестyле ♬ оригинал соунд - Лаура Асхлеy

- Налетела сам на неке клипове људи који нису прали косу и почела сам да се све више и више интересујем. Полако сам постајала заинтересованија за ту целу причу и желела сам да се посветим томе што је више могуће. То је био као неки ДИY пројекат. Питала сам се да ли стварно могу да направим сама свој шампон и да ли ово значи да нећу морати више никада да га купим. Моја коса изгледа много здравије сада. Била је равна и стално сам користила пеглу и препарате од којих се исправљала. Данас сам одустала од свега тога. Чак имам и локне - рекла је Лаура.

Сирће и сода бикарбона

За прве верзије шампона користила је сирће и соду бикарбону, али је касније прешла само на четку, воду и уље за крајеве.

- Нема шансе да је толико људи живело у историји и да сада ођедном свима треба производ са 50 састојака у себи - верује Лаура.

Она такође верује да њега жива веганска исхрана има утицај на њену одличну косу јер сматра да доста проблема са косом проузрокује исхрана.

- Мислим да је велик број људи пробао да не користи шампон један или два месеца, али да су одустали након што су мислили да да је њихова коса одвратна. Биће таква неко време, али то је препрека преко које мораш да пређеш. Ако једеш лоше и користиш шампон, испаштаће вам теме - рекла је она.

БОНУС ВИДЕО:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas