Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Фенг шуи савет за ПРИВЛАЧЕЊЕ среће: Све што треба да урадите је да ставите једну ситницу у џеп

Ево који предмет вам може послужити као амајлија

1700992293_Foto-shutterstock-fengsuisreca.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Појам „срец́е“ подразумева силе ван наше контроле. На пример, немамо контролу над датумом рођења, али неки од нас и даље уживају у најсрец́нијем хороскопском знаку. Ипак, сви желимо да схватимо како да унесемо срец́у у своје животе, а један лак начин да то урадимо је да својој куц́и донесемо срец́у са неколико стратешки одабраних ствари.

Вероватно сте чули за фенг шуи, древну кинеску уметност аранжирања објеката за постизање хармоније и равнотеже. Али то је само један од погледа на свет који верује да можете искористити амајлије за срец́у да преокренете вагу у своју корист и помогнете да привучете срец́у, здравље и богатство.

И лакше је него што мислите. То може значити једноставно додавање биљака за срец́у, потковице или чак чиније жира у свој дом за мало појачања и пуштање срец́е да се убаци.

Жир је веома популарна амајлија, а многи га користе и за разне здравствене тегобе.

Какву срец́у доноси: Добро здравље, снагу, физичку сигурност и заштиту

Често се користи као амајлија за срец́у коју подигнете са земље и ставите у џеп, жир такође може да учини своју магију у вашем дому. Размислите: чинија пуна жира да донесе обиље, као и да унесе мало природе унутра.

Корен његове наводне срец́е?

Жир је орах који има потенцијал да израсте у величанствени храст који производи кисеоник. Сматра се талисманом срец́е у великом броју земаља, укључујуц́и Кину, Скандинавију, Грчку и Енглеску. У Енглеској је, узгред, један човек преживео бродолом током касног 19. века, а своју срец́у такође је приписао жиру у џепу. Можда би детелина са четири листа имала исти ефекат!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas