Oglas
· · Komentari: 0

Feng šui savet za PRIVLAČENJE sreće: Sve što treba da uradite je da stavite jednu sitnicu u džep

Evo koji predmet vam može poslužiti kao amajlija

1700992293_Foto-shutterstock-fengsuisreca.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Pojam „sreće“ podrazumeva sile van naše kontrole. Na primer, nemamo kontrolu nad datumom rođenja, ali neki od nas i dalje uživaju u najsrećnijem horoskopskom znaku. Ipak, svi želimo da shvatimo kako da unesemo sreću u svoje živote, a jedan lak način da to uradimo je da svojoj kući donesemo sreću sa nekoliko strateški odabranih stvari.

Verovatno ste čuli za feng šui, drevnu kinesku umetnost aranžiranja objekata za postizanje harmonije i ravnoteže. Ali to je samo jedan od pogleda na svet koji veruje da možete iskoristiti amajlije za sreću da preokrenete vagu u svoju korist i pomognete da privučete sreću, zdravlje i bogatstvo.

I lakše je nego što mislite. To može značiti jednostavno dodavanje biljaka za sreću, potkovice ili čak činije žira u svoj dom za malo pojačanja i puštanje sreće da se ubaci.

Žir je veoma popularna amajlija, a mnogi ga koriste i za razne zdravstvene tegobe.

Kakvu sreću donosi: Dobro zdravlje, snagu, fizičku sigurnost i zaštitu

Često se koristi kao amajlija za sreću koju podignete sa zemlje i stavite u džep, žir takođe može da učini svoju magiju u vašem domu. Razmislite: činija puna žira da donese obilje, kao i da unese malo prirode unutra.

Koren njegove navodne sreće?

Žir je orah koji ima potencijal da izraste u veličanstveni hrast koji proizvodi kiseonik. Smatra se talismanom sreće u velikom broju zemalja, uključujući Kinu, Skandinaviju, Grčku i Englesku. U Engleskoj je, uzgred, jedan čovek preživeo brodolom tokom kasnog 19. veka, a svoju sreću takođe je pripisao žiru u džepu. Možda bi detelina sa četiri lista imala isti efekat!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas