Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Гугл открио које је НАЈТРАЖЕНИЈЕ вереничко прстење! Ево у ком случају можете изабрати мали "камен" (ФОТО)

Сезона веридби је у јеку. Томе претходи претрага на Гуглу, у нади да ћете наћи савршен прстен.

1632470874_jewelry-store-1803808_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

Бројеви су објављени, а према Гугловој аналитици, најтраженији стилови вереничког прстења су следећи.

Прочитајте још: Боја која је залудела Њујорк: БРАОН може да изгледа одлично, ако изаберете праве комаде! (ФОТО/ВИДЕО)

Најтраженије вереничко прстење

1. Овални веренички прстен 

Овал је модеран поглед на класични округли резани средишњи камен. Овални облик камена на прстену може учинити да дијамант изгледа веће од класичног округлог, а издужени облик може помоћи да се продужи и изглед вашег прста. 

2. Винтиџ веренички прстен

Многи људи траже старински прстен, било да бирају нешто из породичног наслеђа или купују нови прстен инспирисан старинским елементима за тај изглед старог света. Старинско прстење носи историју, а неки људи воле да носе нешто богате прошлости, јединствене приче и сентименталне вредности.

Најтраженије "камење"
Ово су најпопуларнији избори када је реч о вереничком прстењу: Дијамант, сафир, смарагд и опал.

Такође, потпуно су јединствени - нешто до чега је тешко доћи у овом добу Инстаграм селфија и Гугл претрага.

3. "Ореол" прстен

Ореол вереничко прстење популаран је избор већ неколико година, а њихова главна предност је могућност повећања величине прстена и фактора сјаја за мање новца.

Деликатна ивица малих дијаманата која окружује средишњи камен, чини га већим и додаје димензију и сјај.

4. Једноставан веренички прстен

Не постоји ништа попут једноставног, минималистичког вереничког прстена. Ваш прстен не мора бити везан у двоструке ореоле, бочно камење и компликоване поставке да би био посебан и леп. Многи само желе једноставан комад који ће моћи да носе сваки дан, који иде уз све, а то једноставно означава њихову посвећеност партнеру. У овом случају, сасвим је оправдана изрека "мање је више".

5. Веренички прстен у облику крушке

 Ових дана све се врти око камена у облику крушке. Ово је забаван и супер јединствен рез који и даље има ванвременски осећај. Изгледа лепо сам за себе, са ореолом или бочним камењем. За референцу, многи познати су се определили за овај веренички прстен: Елизабет Тејлор, Викторија Бекам, Маргот Роби и Емили Ратајковски.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas