Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Имала је 450 КГ и дечко је хранио кроз левак: Бизарну амбицију морала је да прекине због НЕВЕРОВАТНОГ РАЗЛОГА (ФОТО)

Била је модел на сајту "Дебеле и прелепе жене"

1641804507_monika-rajli.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ леслиеанне1976
Oglas

Моника Рајли, достигла је тежину због које није могла да се креће. Она се на своју иницијативу толико угојила, да је супруг хранио кроз левак.

Прочитајте још: "Пронашао сам љубав свог живота на одмору пре 12 година, а сада очајнички покушавам да је поново сретнем"

Како би достигла килажу од преко 300 килограма, Моника је морала да уноси 8000 калорија дневно.

- Он ми већ помаже када треба да устанем из фотеље или кревета, пошто ја не могу сама. Када се преједем за вечеру и легнем у кревет, он мора да ме откотрља пошто ја не могу од стомака - говорила је својевремено док је била део експеримента.

Њена бизарна амбиција прекинута је на килажи од 450 КГ, када је сазнала да је у другом стању. Током трудноће успела је да смрша, како би њихова беба била здрава. За само 10 недеља изгубила је чак 90 килограма.

- Прихватила сам да су моје прехрамбене навике ужасне. Чим сам сазнала да сам трудна, знала сам да ћу морати променити све до темеља. Почела сам да пазим шта једем, вежбам и бринем се о свом телу - рекла је поносно Моника.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas