Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТЊЕ АКТИВНОСТИ

Када сте последњи пут урадили нешто по ПРВИ ПУТ? Ово ЛЕТО је прави тренутак за нешто ДРУГАЧИЈЕ

Нажалост, за већину нас лето не траје током целе године.

1596889207_Depositphotos_34832893_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Али, још увек имате довољно времена да искористите сунчане дане и летњи шарм. Пре него што спакујете све утиске у кофер до новог пролећа и препустите се меланхолији јесени, остало је још неколико ствари које бисте (ако нисте) требало да урадите до краја лета.

Прочитајте још: О овом хотелу КОЛАЈУ ПРИЧЕ, сваки детаљ говори ЈЕДНО, а сада мами и СРБЕ (ФОТО)

Фото: Пиксабеј

Посетите биоскоп на отвореном

Не постоји ништа романтичније од одласка у биоскоп на отвореном са вољеном особом. Посебно овог лета, када је још увек активна социјална дистанца, велики број филмских и позоришних пројекција биће приказан на отвореном. 

Прочитајте неку добру књигу

Колико књига сте прочитали од почетка пандемије? Ако можете да прстима једне руке да набројите њихову количину, време је да искључите свој мобилни телефон, узмете добу књигу и нађете неко сеновито место на отвореном. Најлакши начин да се дистанцирате од стварности и тренутних ствари које вас окупирају је да се препустите редовима добре књиге.

Прочитајте још: Жене живе дуже од мушкараца тек од 19. века, а знате ли шта је томе ПРЕТХОДИЛО?

Испробајте све укусе сладоледа које никад нисте

Фото: Пиксабеј

Ваш омиљени сладолед је ванила, и тачка. Зашто бисте себи то радили? Постоји толико много укуса, оријенталних, азијских, па чак и оних које сами можете да створите, да бисте уживали само у једном. Искористите ово лето за испробавање нових укуса. Стручњаци тврде да се наш укус током година мења, па можда оно што нисте волели кад сте били дете, сада постане ваш омиљени укус.

Припремајте храну на отвореном

Било да у свом дворишту имате роштиљ или плочу за печење, ово лето искористите да на њима припремате своје оброке. Заборавите макар на неко време кухињу и шпорет, и припремајте своју храну на отвореном. Од меса, преко поврћа до рибе, испробајте ширу палету намирница у грилованом облику.

Фото: Депозит

Препустите се укусима морске хране

Можда немате навику да једете рибу и морске плодове, али би они, према речима нутрициониста, требало да буду на вашем менију минимум једном недељно. Ако нисте вешти у њиховом спремању, сигурно можете да пронађете добар ресторан који припрема морску храну. Промените рутину својих оброка и пробајте напокон те шкампе, лигње, дагње и остале морске специјалитете.

Прочитајте још: Ова држава ЗАБРАНИЛА је продају СЛАТКИША И ГРИЦКАЛИЦА ДЕЦИ: Тамо се 73% становништва сматра ГОЈАЗНИМ

Ускочите у језеро

Ако лето обично проводите на базену или летујете на мору, овог лета урадите нешто другачије. Пронађите најближе језеро, поведите вољену особу, ухватите се за руке и ускочите у воду. Осећај је неописив, а успомене вредне труда. Ако у близини града у ком живите постоји река у којој може да се купа, и она може да послужи у исте сврхе.

Обрадујте некога до кога вам је стало

Фото: Депозит

Да ли поклањате пажњу драгим особама само када им је рођендан, Нова година и томе слично?  То не морају бити велики и скупи поклони. Довољан је букет цвећа за баку, чоколада за млађу сестру, улазница за биоскоп за брата и његову девојку, масажа за двоје у спа центру за вас и вашег вољеног. Ситнице попут лепе речи и загрљаја, могу у великој мери да промене начин на који се неко кога волите осећа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas