Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕДУКАЦИЈА

Како постати БОНД у пет корака

Пун је самопоуздања, добро се облачи, не пије чај од камилице, не седи испред телевизора и креативан је у одабиру места за акцију - која жена то не би пожелела?

Oglas

Дијаманти на пупку Хале Бери, ваљање у купеу док воз пролази кроз Југославију, хопа-цупа у капсули за спашавање - Џемс Бонд је апсолутно неодољив!

Желите да освајате жене као најпознатији британски шпијун? Ништа лакше, пратите наше инструкције:

1. Самоуверен

Бонд гледа право у очи. Не трепће. Хода исправљених леђа и увученог стомака. Стреља погледом. Шта мисли у себи - нико не зна. Дакле, само самоуверено. Без простих коментара, намигивања и много приче. Висина није довољна да мушкарац постане саоумеверен. Владимир Владимировић је низак.

2. Појава

Увек је савршено обучен. Одело чини човека. Не шкртарите. Не постоји оправдање за изгужвану кошуљу.  Поготово не постоји оправдање за уску мајицу и бојлер који провирује око пупка. И заборавите на уске панталоне као мушке хеланке. Фуј.

3. Новац

Бонд увек има пара. И добар ауто. Потрудите се и зарадите.

4. Алкохол

Не пије чај од камилице, воли да попије, али никада није пијан. Има меру.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Јамес Бонд ацтор Георге Лазенбy турнед 80 тхис yеар бут ис стилл ацтиве: хе рецентлy аппеаред ин а неw адвертисинг цампаигн фор Тхе Мелбоурне Гин Цомпанy анд хе ис тхе воице оф а спy ин тхе неw аудиобоок Пасспорт то Обливион фром @спитефул_пуппет Пицтуред хере ин промотионал пхотос фор @мелбоурнегинцо @георгелазенбyоффициал #георгелазенбy #мелбоурнегинцомпанy #мелбоурне #ауссие Пхото бy @албертцомпер - макеуп бy @рацхелхеррера11 #дринкреспонсиблy

А пост схаред бy Бонд Лифестyле (@јамесбондлифестyле) он

5. Узбудљив

Жене воле мушкарце који могу да их насмеју. Жене воле мушкарце од акције. Ни у једном филму Бонд не седи испред телевизора, а још мање прегледа објаве на друштвеним мрежама. Пажљиво бирајте место за акцију, а једино правилко којег се треба држати је шпорет - ако се нешто кува искључите.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas