Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ

Каква вас ЉУБАВНА СУДБИНА чека: Који сте појам прво уочили на слици? (ФОТО)

Да ли сте прво уочили лице човека, птицу, сирену или шкољке?

1638650724_foto.png
Фото: Принтскрин
Oglas

Овај психолошки тест са оптичком илузијом може нам открити каква је наша перцепција када је реч о љубави и које су наше највеће слабости и блокаде.

Тест је врло једноставан - погледајте слику и прва ствар коју приметите на њој откриће вам нешто ново о вашој љубавној судбини.

Прочитајте још: Мудри, наивни или радознали: Број паса који видите на слици открива колико сте МЕНТАЛНО ЗРЕЛИ

Фото: Принтскрин

Лице мушкарца

Ако сте прво приметили лице мушкарца, онда је ваша највећа слабост у љубави то што са собом још увек носите емотивни терет из прошлости. Неке емотивне ране из претходних романтичних веза могу се тешко зацелити, али њихово затварање, опроштај и исцељење кључно је за напредовање у љубави.

Уколико вам је срце недавно било сломљено, могуће је да ће вас страх блокиати да се поново препустите љубави и уђете у нови однос. Ризикујте, јер можда је баш нова љубав тај магични лек који ће помоћи да отпусите прошлост. Идите полако, темпом који вам одговара, а уколико је партнер достојан ваше љубави, он ће разумети ваша осећања и разлоге због којих спорије отварате срце.

Птица са гранчицом у кљуну

Уколико сте прво на слици приметили птицу, то значи да је ваша највећа слабост у емотивном односу то што стално имате појачану потребу да бринете о партнеру. Ви сте брижна особа која се фокусира да партнерове потребе буду задовољене и урадићете све како би се он осећао срећно и задовољно.

Ипак, оваква љубав може угрозитит слободу друге стране и довести вас до тога да запоставите властите потребе. Може се чак претворити и у токсичан емотивни однос, нарочито ако друга страна не цени оно што радите за њу. Пронађите равнотежу између својих потреба и љубави према партнеру.

Сирена на стени

Ваша највећа слабост у емотивним односима јесте то што никада нисте сигурни у свој избор и што увек сматрате да вас нешто боље тек очекује. Ви сте идеалиста у свим аспектима живота, посебно у љубави. Увек се питате - Да ли је ова особа идеална за мене? Да ли са њом трошим време, иако ми је лепо, док пропуштам боље прилике?

Не заслужујете ништа мање од праве, искрене и чисте љубави, али размислите да ли превише идеализујете партнера из снова. Трагање за савршеним фзичким изгледом, статусом и шармом може вас удаљити од особе која заиста јесте ваша сродна душа. Пружите шансу људима да их упознате, да откријете њихову душу, а тек онда доносите закључке.

Шкољка са бисером

Ваша слабост је претерана фокусираност на материјалне ствари. Дозвољавате да се материјализам умеша у ваше поље љубави, иако су ова два аспекта живота супротне у потпуности. У реду је да имате одређене критеријуме када је љубав у питању, али понекад је важно послушати своје срце.

Ум вас води увек ка рационалном избору, али често не зна где је ваша срећа, док срце чита вашу подсвест и зна на којој вибрацији ваша душа трепери. Увек се трудите да пронађете баланс између материјалног и духовног - ово је кључна ствар за срећан живот.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas