Oglas
· · Komentari: 0
TEST LIČNOSTI

Kakva vas LJUBAVNA SUDBINA čeka: Koji ste pojam prvo uočili na slici? (FOTO)

Da li ste prvo uočili lice čoveka, pticu, sirenu ili školjke?

1638650724_foto.png
Foto: Printskrin
Oglas

Ovaj psihološki test sa optičkom iluzijom može nam otkriti kakva je naša percepcija kada je reč o ljubavi i koje su naše najveće slabosti i blokade.

Test je vrlo jednostavan - pogledajte sliku i prva stvar koju primetite na njoj otkriće vam nešto novo o vašoj ljubavnoj sudbini.

Pročitajte još: Mudri, naivni ili radoznali: Broj pasa koji vidite na slici otkriva koliko ste MENTALNO ZRELI

Foto: Printskrin

Lice muškarca

Ako ste prvo primetili lice muškarca, onda je vaša najveća slabost u ljubavi to što sa sobom još uvek nosite emotivni teret iz prošlosti. Neke emotivne rane iz prethodnih romantičnih veza mogu se teško zaceliti, ali njihovo zatvaranje, oproštaj i isceljenje ključno je za napredovanje u ljubavi.

Ukoliko vam je srce nedavno bilo slomljeno, moguće je da će vas strah blokiati da se ponovo prepustite ljubavi i uđete u novi odnos. Rizikujte, jer možda je baš nova ljubav taj magični lek koji će pomoći da otpusite prošlost. Idite polako, tempom koji vam odgovara, a ukoliko je partner dostojan vaše ljubavi, on će razumeti vaša osećanja i razloge zbog kojih sporije otvarate srce.

Ptica sa grančicom u kljunu

Ukoliko ste prvo na slici primetili pticu, to znači da je vaša najveća slabost u emotivnom odnosu to što stalno imate pojačanu potrebu da brinete o partneru. Vi ste brižna osoba koja se fokusira da partnerove potrebe budu zadovoljene i uradićete sve kako bi se on osećao srećno i zadovoljno.

Ipak, ovakva ljubav može ugrozitit slobodu druge strane i dovesti vas do toga da zapostavite vlastite potrebe. Može se čak pretvoriti i u toksičan emotivni odnos, naročito ako druga strana ne ceni ono što radite za nju. Pronađite ravnotežu između svojih potreba i ljubavi prema partneru.

Sirena na steni

Vaša najveća slabost u emotivnim odnosima jeste to što nikada niste sigurni u svoj izbor i što uvek smatrate da vas nešto bolje tek očekuje. Vi ste idealista u svim aspektima života, posebno u ljubavi. Uvek se pitate - Da li je ova osoba idealna za mene? Da li sa njom trošim vreme, iako mi je lepo, dok propuštam bolje prilike?

Ne zaslužujete ništa manje od prave, iskrene i čiste ljubavi, ali razmislite da li previše idealizujete partnera iz snova. Traganje za savršenim fzičkim izgledom, statusom i šarmom može vas udaljiti od osobe koja zaista jeste vaša srodna duša. Pružite šansu ljudima da ih upoznate, da otkrijete njihovu dušu, a tek onda donosite zaključke.

Školjka sa biserom

Vaša slabost je preterana fokusiranost na materijalne stvari. Dozvoljavate da se materijalizam umeša u vaše polje ljubavi, iako su ova dva aspekta života suprotne u potpunosti. U redu je da imate određene kriterijume kada je ljubav u pitanju, ali ponekad je važno poslušati svoje srce.

Um vas vodi uvek ka racionalnom izboru, ali često ne zna gde je vaša sreća, dok srce čita vašu podsvest i zna na kojoj vibraciji vaša duša treperi. Uvek se trudite da pronađete balans između materijalnog i duhovnog - ovo je ključna stvar za srećan život.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas