Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ

Колика вам је моћ опажања: Шта прво уочите на овој СЛИЦИ, откриће вам ВАШУ скривену страну (ФОТО)

Који сте симбол прво приметили?

1631525920_slika.png
фото: Принтскрин
Oglas

Многе научне студије су показале да људи различито тумаче оно што виде у зависности од своје личности. Захваљујући оптичким илузијама, може се открити доста о особи која их посматра.

Очи виде све, али мозак прво бира оно што вам је најважније, и у томе се у највећој мери огледа карактер човека, као и она скривена страна личности коју поседује.

Прочитајте још: Откријте НАЈМОЋНИЈУ особину коју поседујете: Да ли сте прво уочили ТИГРА или ДРВЕЋЕ?

Погледајте слику, и у тексту испод потражите објашњење симбола који сте прво уочили.

фото: Принтскрин

Лице старца са брковима

Ако сте прво приметили лице старца, то значи да у животу увек видите ширу слику. Лице старца на овој слици указује на мудрост, тумачење искуства, повртака у прошлост и често присећање лепих успомена на којима сте захвални. Оживећете све што је потребно, како би ваша душа и срце били испуњени.

Можда сте једном или неколико пута у животу срели некога ко вам је помогао да пребродите тешка времена свог живота, а сада ову доброту и мудрост преносите другима, како бисте им помогли да превазиђу неку препреку или тугу. Ваша снага је унутрашњи мир, а ваше срце види безброј могућности како би овај свет претворило у боље место за живот.

Витез у металном оклопу

Ако сте прво приметили витеза у оклопу, то значи да највише од свега у животу желите да се забавите. Уживање и потпуни хедонизам су ваши водичи, али могуће је и да се суочавате са неком потиснутом емоционалном траумом, због које заправо волите забаву.

Симболично, због те трауме на душу увек навлачите замишљени оклоп који би требало да вас заштити од свих опасности, не дозвољавајући да поново осетите сличну бол.

Такође, желите да створите јаке и стабилне љубавне и пријатељске везе, али пре свега морате се посветити свом унутрашњем бићу. Поверујте да сте дивни и да заслужујете љубав, а универзум ће чути ваше тежње. За почетак, отворите се блиским људима у које имате поверења.

Балетан и балерине

Ако сте на слици прво угледали мушкарца и девојке како плешу, то значи да сте романтични и да живот посматрате кроз "ружичасте" наочаре. Међутим, из неког разлога своју романтичну и емотивну страну ретко показујете пред другима.

Без обзира колико некога волите, врло вам је тешко да отворите своје срце и покажете осећања. Покушајте да превазиђете ту блокаду са пар љубазних речи, неким поклоном или топлим загрљајем, и покажите људима око себе колико су вам важни у животу.

Такође, то што сте прво приметили балерину на подсвесном нивоу може указивати да имате неке скривене жеље. Не држите их закчључаним, већ их пустите да "изађу", и радите на њима. На пример, ако желите да отпутујете у неку далеку замељу, направите план путовања и радите на томе да своју жељу оживите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas