· · Коментари: 0
обратите пажњу

Мајстори за ТЕТОВАЖЕ ОТКРИВАЈУ: Ова места на телу НИКАКО НЕ ТРЕБА ДА ТЕТОВИРАТЕ

Данас се велики број људи тетовира, а да ли сте знали да би ова места на телу требало избегавати.

1602159554_Depositphotos_1044321_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Сада се тетовирају сви и млади и старији, и мушкарци и жене.

Како истраживања показују највише се тетоваже посвећују партнерима. Нешто мање људи се одлучују за неки цитат или мотив. Колико год то било популарно и привлачно постоје одређени делови тела које не би требало да тетовирамо тврде стручњаци.

Прочитајте још: Ово је ДЕВОЈКА СА НАЈДУЖИМ НОГАМА НА СВЕТУ: Једва улази у АУТОМОБИЛ, а одећу тешко налази (ФОТО)

На првом месту је лакат. Овде је кожа гушћа и сува, па би тетоважа могла пре да избледи.

Пазуси су такође део који таттоо мајстори баш не препоручују - кожа је пуна живаца и јако је осетљива на том делу, па би убоди иглом били јако болни. Исто важи и за колено.

Прсти и дланови су једно од најпопуларнијих места за тетовирање, али стручњаци то не препоручују јер су руке стално изложене води и сунчевој светлости, па ће тетоважа брзо избледети.

Иако неки цитат или илустрација на ребрима изгледа одлично, процес израде је јако болан. Такође, опоравак може трајати дуже поготово код жена које на том делу носе веш.

Прочитајте још: Погледајте ДНО АМБАЛАЖЕ и сазнајте које вас пластичне боце трују!

Осим што никако не можете да је сакријете, тетоважа на лицу тешка је за одржавање. Обично траје 2 до 3 године због свакодневног умивања, а важно је и да редовно наносите крему са заштитним фактором како је сунце не би уништило. Уз све то, кожа лица је јако ојетљива, па је израда болна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.