Oglas
· · Komentari: 1
ginisov rekord

Ovo je DEVOJKA SA NAJDUŽIM NOGAMA NA SVETU: Jedva ulazi u AUTOMOBIL, a odeću teško nalazi (FOTO)

Američka tinejdžerka iz Teksasa Mejzi Karin je oborila svetski rekord - ona je žena sa najdužim nogama na svetu!

1602143134_Capture.JPG
Foto: Printscreen/ Instagram/ Maci Currin
Oglas

Na prvom mestu zamenila je rusku košarkašicu Ekaterinu Lisinu čije su noge dugačke 132.8 centimetara. Mejzina desna noga dugačka je 134, 4 centimetara, a leva 135,5.

Mlada Teksašanka će se uskoro preseliti u Veliku Britaniju gde planira da studira, a još jedan od njenih ciljeva jeste da postane najviši model na svetu.

Pročitajte još: ZELENI PAS? Zašto da ne! Ova fotografija dobila skoro 100 HILJADA LAJKOVA, a evo kako je došlo do toga

Ova 17-godišnjakinja poručila je svim ljudima koji izgledaju neobično jeste da svoje neobičnosti prigrle i prihvate, i da ih ne skrivaju i da se nada da će njen rekord inspirisati i druge visoke žene.

Ona je dodala da joj je nekad teško da prođe kroz vrata ili da uđe u automobil, a ima i poteškoće sa pronalaskom odeće. S druge strane - u prednosti je kada igra odbojku ili košarku, a njene duge noge donele su joj i popularnost na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday’s are for the girls✌🏻 • Casual + sporty leggings by @zen_ryze

A post shared by 𝙼𝚊𝚌𝚒 𝚌𝚞𝚛𝚛𝚒𝚗 (@_maci.currin_) on

Pročitajte još: PLAN JE BIO DRUGAČIJI! Skriveni tragovi ispod Mona Lize otkrivaju VELIKU TAJNU (VIDEO)

- Kako je Mejzi visoka 208 santimetara, njene noge zapravo čine 60 santimerara visine. Ona je sada prilično popularna na društvenim mrežama i TikToku gde uživa u snimanju video snimaka koji ističu njen atribut zahvaljujući kome je oborila svedski rekord - rekao je portparol Ginisove knjige rekorda.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas