Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Млада дошла трактором на венчање, а за то је имала велики разлог: Да ли сте видели овако нешто? (ФОТО)

Кетрин Мекеј (33) појавила се на сопственом венчању у корпи Фергусона 135, који је возио њен отац фармер Хенри Мекеј (66)

1689406922_Untitled.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Млада је ово несвакидашње превозно средство за венчање одабрала како би исказала понос због свог порекла.

Државна службеница Кетрин рекла је да се „смејала целим путем“ пре него што се удала за грађевинског радника Кевина Лагана (34). Пар се венчао у цркви у свом родном граду Карнлоу, округ Антрим, у Северној Ирској.

„Мештани су махали и трубили - а онда је иза нас изашао камион за смец́е, непосредно испред капеле. Ово ме је још више насмејало. Стигли смо безбедно", рекла је млада.

Кетрин је одрасла на фарми и желела је да своје наслеђе укључи у церемонију, пише британски Сан.

Њен тата је предложио да се трактор Фергусон вредан око 6.000 евра префарба, што је сматрала одличном идејом, а јарко црвена се савршено слагала са њеном белом венчаницом.

Кетрин и Кевин су били добро припремљени за било који исход бриљантног подухвата и имали су Ренџ Ровер у приправности за случај да се трактор поквари. Уз то унајмили су комби за сладолед да забавља госте за случај да закасни.

„Церемонија је била у подне. Поново је падала киша, па смо морали мало да сачекамо. Имали смо Ренџ Ровер који је ту био за сваки случај, али је киша стала. Искрено, нисмо могли да тражимо боље венчање и наша срца су тако пуна", додала је.

И на срец́у, Кетринин долазак поздравили су сви који су били укључени у ово изненађење, укључујуц́и и њеног садашњег супруга.

"Био је савршено, јер свако ко познаје Кетрин зна да се њена породица бави пољопривредом", рекао је он.

Кетрин и даље ради на фарми, јер како каже, воли све што се тиче пољопривреде.

"Када смо били клинци, моја четири брата и ја смо били у пољу до 5 ујутру. Још увек узимам неколико недеља годишњег одмора сваког априла да помогнем тати око јагњења", рекла је Кетрин.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas