Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МОЗГАЛИЦА КОЈА ЋЕ ВАС НАМУЧИТИ: Да ли можете да пронађете зеца међу рушевинама за шест секунди?

Оптичка илузија која проверава вашу моћ запажања

1681216794_mozgalica.jpg
Фото: Принтсцреен - јаграњосх.цом
Oglas

Оптичке илузије су фасцинантне и пружају увид у то како наш мозак обрађује визуелне информације. Могу се користити за забаву, научна истраживања, или чак као алат за уметнике да креирају јединствена и задивљујуц́а уметничка дела.

Оптичке илузије такође могу побољшати ваше когнитивне способности и стимулисати ваш мозак да размишља креативно. Они су забаван начин да изазовете свој ум и побољшате своје вештине решавања проблема.

Желите да тестирате колико сте пажљиви? Онда покушајте са овим брзим изазовом.

Слика изнад приказује сцену на отвореном у којој се може видети срушена зграда. Негде на овој слици је сакривен зец и изазов за вас је да уочите зеца за 6 секунди.

Кључ за проналажење зеца је да пажљиво проучите слику и видите да ли ц́ете пронац́и нешто што личи на зеца.

Ако пажљиво погледате слику, можда ц́ете уочити зеца.

Пожурите; сат откуцава.

Остало је још само неколико секунди.

Два…

Један…

И…

Време је истекло.

Да сте успели да пронађете зеца међу рушевинама?

Верујемо да су неки оштрооки читаоци вец́ приметили зеца на слици.

Они који још траже одговор могу пронац́и у наставку.

Зец се може видети на доњој левој страни како мирно седи у углу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas