Oglas
· · Komentari: 0

MOZGALICA KOJA ĆE VAS NAMUČITI: Da li možete da pronađete zeca među ruševinama za šest sekundi?

Optička iluzija koja proverava vašu moć zapažanja

1681216794_mozgalica.jpg
Foto: Printscreen - jagranjosh.com
Oglas

Optičke iluzije su fascinantne i pružaju uvid u to kako naš mozak obrađuje vizuelne informacije. Mogu se koristiti za zabavu, naučna istraživanja, ili čak kao alat za umetnike da kreiraju jedinstvena i zadivljujuća umetnička dela.

Optičke iluzije takođe mogu poboljšati vaše kognitivne sposobnosti i stimulisati vaš mozak da razmišlja kreativno. Oni su zabavan način da izazovete svoj um i poboljšate svoje veštine rešavanja problema.

Želite da testirate koliko ste pažljivi? Onda pokušajte sa ovim brzim izazovom.

Slika iznad prikazuje scenu na otvorenom u kojoj se može videti srušena zgrada. Negde na ovoj slici je sakriven zec i izazov za vas je da uočite zeca za 6 sekundi.

Ključ za pronalaženje zeca je da pažljivo proučite sliku i vidite da li ćete pronaći nešto što liči na zeca.

Ako pažljivo pogledate sliku, možda ćete uočiti zeca.

Požurite; sat otkucava.

Ostalo je još samo nekoliko sekundi.

Dva…

Jedan…

I…

Vreme je isteklo.

Da ste uspeli da pronađete zeca među ruševinama?

Verujemo da su neki oštrooki čitaoci već primetili zeca na slici.

Oni koji još traže odgovor mogu pronaći u nastavku.

Zec se može videti na donjoj levoj strani kako mirno sedi u uglu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas