Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мушкарац након свађе са женом ПРЕПЕШАЧИО чак 400 километара да би "разбистрио главу"

Италијанска полиција пресрела је мушкарца који је препешачио 400 километара како би разбистрио главу након свађе са супругом.

1607090520_Depositphotos_224761310_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Мушкарца је полицијска патрола зауставила рано у понедељак у близини Фана у средњој Италији.

- Био је уморан и прехлађен - рекао је полицијски чиновник Антонио Скуанци.

Прочитајте још: Научници у мозгу открили ЦЕНТАР ЗЛА! Желе да створе таблету која ће спречити насилно понашање!

Полицајцима је рекао да се посвађао са супругом и 22. новембра напустио заједнички дом у северној покрајини Комо.

Прво се возом одвезао до Милана, а онда је почео да шета. Циљ му је била Апулија на југу земље.

Прочитајте још: Одушевиће вас разлог зашто овај тип има ШТИПАЉКУ на отвору за вентилацију (ВИДЕО)

Фано, где је заустављен, налази се 379 километара од миланске главне станице. То је пут који би ходањем без заустављања трајао 79 сати.

Полиција је мушкарца одвела у хотел и назвала његову супругу која је дошла да га покупи.

Прочитајте још: Српкиње, данас славите ВАВЕДЕЊЕ! Поклоните се БОГОРОДИЦИ ако желите потомство

Скуанци је демантовао медијске извјештаје по којима му је полиција написала казну јер је кршио полицијски сат од 22 до 5 сати ујутро.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas