· · Komentari: 0

Muškarac nakon svađe sa ženom PREPEŠAČIO čak 400 kilometara da bi "razbistrio glavu"

Italijanska policija presrela je muškarca koji je prepešačio 400 kilometara kako bi razbistrio glavu nakon svađe sa suprugom.

1607090520_Depositphotos_224761310_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Muškarca je policijska patrola zaustavila rano u ponedeljak u blizini Fana u srednjoj Italiji.

- Bio je umoran i prehlađen - rekao je policijski činovnik Antonio Skuanci.

Pročitajte još: Naučnici u mozgu otkrili CENTAR ZLA! Žele da stvore tabletu koja će sprečiti nasilno ponašanje!

Policajcima je rekao da se posvađao sa suprugom i 22. novembra napustio zajednički dom u severnoj pokrajini Komo.

Prvo se vozom odvezao do Milana, a onda je počeo da šeta. Cilj mu je bila Apulija na jugu zemlje.

Pročitajte još: Oduševiće vas razlog zašto ovaj tip ima ŠTIPALJKU na otvoru za ventilaciju (VIDEO)

Fano, gde je zaustavljen, nalazi se 379 kilometara od milanske glavne stanice. To je put koji bi hodanjem bez zaustavljanja trajao 79 sati.

Policija je muškarca odvela u hotel i nazvala njegovu suprugu koja je došla da ga pokupi.

Pročitajte još: Srpkinje, danas slavite VAVEDENJE! Poklonite se BOGORODICI ako želite potomstvo

Skuanci je demantovao medijske izvještaje po kojima mu je policija napisala kaznu jer je kršio policijski sat od 22 do 5 sati ujutro.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.