· · Коментари: 0

Најлепше ЧЕСТИТКЕ за НОВУ ГОДИНУ: Обрадујте најмилије у 2022. години

Новогодишње честитке у сваком човеку буде нешто посебно

1640599710_nova-godina-1.jpg
Фото: Пиxабаy

Нова година, у животу сваког човека представља нешто посебно.Нека то буде дан када ћете свима онима које волите показати колико вам је стало и изразити им захвалност за све што вам пружају.

Прочитајте још: Пет ствари не би требало да поклањамо за Нову годину: Верује се да имају лошу симболику

Већина људи, како код нас тако и у свету, 31. децембра у поноћ шаље поруке свима онима до којих им је стало, а ми вам представљамо неке од најлепших новогодишњих честитки.

Класичне поруке

- Нека вам и ова Нова година, донесе остварење најлепших жеља, нека створи нове наде и снове које ћете реализовати сваке наредне године ако не успоете ове! Срећна Нова Година, од мене све најбоље!

- Да вам све буде на весеље и радост, Нова година стиже и нека се честитке и лепе жеље само нижу једна за другом, а међу њима нека су и ове моје! Срећна Нова Година!

- Од сутра добијаш празну свеску од 365 страна, и потрудиу се да на сцвакој испишеш најлепше снове и жеље и да их оствариш и верујеш у све оно што ти и ја желим! Срећна Нова Година!


Фото: Пиxабаy

- Данас ти шаљем поруку коју ћу увезати машном од најлепших жеља, а у кутију ћу спаковати срећу, здравље и највеће радости, па ти отвори и све нека ти је на здравље! Срећна Нова Година!

 -Све нека су вам лепе радости и осмеси на лицу, срећа у срцу и љубав у души, нека је на здравље! Срећна Нова Година!

За најбоље другарице и другове

- Да осмехом зрачиш и да од себе одагнаш тугу, линију живота да имаш дугу, То су најлепше жеље, које се овако поруком кратком могу пожелети другу! Срећна Нова година друже, нека те сви дани у њој добро служе.

- Нека ти се сви твоји најдрагоценији снови, што пре остваре и на јави. Само најлепше и најведрије мисли да се теби мотају по глави. Нека ти вољени људи увек буду део живота, нека те обасја среће и љубави лепота. Све ти ове лепе жеље, сада шаљем ја, и желим да ти све у Новој години почиње са ДА!. Срећна Нова година, другарице најбоља и моја „сестрице“ једина и искрена.

Познати цитати и духовите поруке за срећну Нову годину

- Направимо и вечерас заједнои ми прави дар-мар, срећна Нова година, увек буди у срцу млад,И када у лицу будеш сасвим стар! Срећна Нова Година!

- Нека на моју радост и вцесеље, вама се остваре све највеће жеље, Нек све буде снова остварење, ја у вас имам велико поверење, нек све буде срећа, љубав и поштење! Срећна Нова Година!

- Да буде и здравља и љубави и среће, да се остваре сви снови и жеље, И оне мање и оне највеће! Срећна Нова Година!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.