Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Не допустите да вас њихова слаткоречивост превари: Ове особине одају ПОКВАРЕНЕ ЉУДЕ

Они се ни због чега не кају

1690022957_shutterstock_529868875.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

По ко зна који пут сте повређени и изневерени јер вам је просто тешко да поверујете да постоје људи који су у бити зли.

Људи који имају покварено срце и испољавају психопатско понашање често се добро крију иза разних маски. А вама је тешко да замислите да вас неко вара, обмањује или повређује (како нас, тако и друге) без имало савести, шири лажи и измошљотине како би уништио нечији углед или да се претвара и издаје за нешто што није, а све с циљем како би нанео штету другима - физичку, материјалну, емотивну.

Ипак, чињеница је да они и те како постоје, а открива их следећих пет знакова.

Када препознате да имате посла са људима чије је срце покварено, најбоље би било да их се клоните. "Поправљање" такве особе и психичко исцељење можда ипак препустите стручнијим особама.

1. Људи поквареног срца мајстори су у стварању забуна, пометњи и у свађама.

Стално изврћу чињенице, обмањују, лажу, избегавају преузимање одговорности, негирају стварност, измишљају приче, задржавају информације за себе…

2. Људи поквареног срца експерти су у заваравању других својом слаткоречивошћу

Довољно је да погледате плодове њиховог живота или ако се поведете њиховим речима, видећете да се такве особе никада не мењају и да не улажу у свој раст и развој. Њихов живот је илузија и душевна храна им је патња других људи.

3. Људи поквареног срца увек желе да контролишу друге људе, а они су сами себи највиши ауторитет

Одбацују повратне информације и конструктивни критицизам, сами стварају правила по којима живе, не обраћајући пажњу на моралне норме.

4. Људи поквареног срца често играју на симпатије добродушних људи са сврхом обмањивања

А изгледа овако - траже самилост, али је сами не пружају. Траже топлину, опрост и интимност од особа о које су се огрешили без имало емпатије према болу који су узроковали и без стварне намере да покушају поправити оно што су учинили или да покушају вратити изгубљено поверење.

5. Људи поквареног срца немају савести и не знају шта је кајање

Чак и немају намеру да покушају да се боре против своје злобе – заправо, уживају у њој – а све под маском одређеног племенитог карактера.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas