· · Коментари: 0

Пет КЊИГА које треба да прочитате ако се осећате ИЗГУБЉЕНО!

Када желите да направите велику промену у својој каријери, обично пролазите и кроз период тражења душе.

1630941151_Depositphotos_99452306_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит

Осећате се изгубљено. Питате се ко сте, зашто радите оно што радите и како ћете икада доћи до следећег места. У оваквим тренуцима заиста помаже имати пријатеље, али такође је лепо имати корисне књиге за читање када тражите душу.

Прочитајте још: УВРНУТЕ НАВИКЕ ВЕЛИКИХ ПИСАЦА: Један је отишао толико далеко да је држао труле јабуке у столу! (ФОТО)

Ево неких од најпопуларнијих избора.

1. Четири споразума (Дон Мигел Руиз)

Ову књигу би требало да прочита сваки човек. Идеја је да се „слажемо“ са свим нашим уверењима, чак и онима која су штетна. Пут до слободе је раскидање штетних споразума и склапање нових, здравих. Њих четири. Ако осећате да вам ништа не иде, људи су ужасни или још увек не добијате оно што заслужујете иако се заиста трудите, почните са овом књигом.

2. Човек који је трагао за смислом (Виктор Франкл)

Написана од стране преживеле жртве Холокауста и психијатра Виктора Франкла, ова књига говори о проналажењу смисла живота, чак и у најгорим околностима. Савршено ако вам је потребна здрава доза перспективе и сами тражите смисао.

3. Алхемичар (Пауло Коељо)

Може ли било која листа књига за тражење душе бити потпуна без Алхемичара? Одаберите ову ако бисте радије читали причу уместо не-фикције. Учите о свом епском путовању док пратите причу о Сантиагу, младом пастиру.

4. Јебе ми се! (Вања Николић)

Немање времена за живот је постао хроничан проблем. Трошимо време на оно што нам се не ради, проводећи га са људима који нам не пријају, чинећи оно што је њима важно! Зато што нам је непријатно да кажемо не.

Јебе ми се је прва интерактивна књига за одрасле, која ће вас научити да кажете не без гриже савести. Прва књига у којој Ви нисте само читаоци, већ постајете и аутори.

5. Метагенеалогија (Алехандро Ходоровски)

Метагенеалогија „није строго терапија, него освешћивање“ здравственог стања породичног стабла у оквиру ког смо се родили. Читање ове књиге, као и њених вежби, помоћи ће свима да раде на сопственом стаблу, да освесте породичну традицију коју носе на леђима и да исцеле своје стабло из тачке садашњости.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Areté (@areteknjige)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.