Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет ствари које не треба да држите у купатилу - ДВЕ су свима на погрешном месту!

Многи људи се спремају у купатилу сваког јутра; ми такође. Ради погодности, многе ствари које су нам потребне ујутро такође чувамо у купатилу, али испоставило се да би требало да будемо мало селективнији када је то у питању.

1637070530_bathroom-ge28d11e42_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Постоји доста ствари које не би требало да чувате у свом купатилу. Лекови, шминка и бријачи су неке од њих, али списак је много дужи од тога.

1. Пешкири

Ово је вероватно изненађење за многе људе. За нас је то свакако било изненађење! Увек смо чували наше пешкире у купатилу, јер ко није? Мало је тако досадних ствари као што је излазак из туша и недостатак пешкира у близини.

Прочитајте још: Због ОВОГА би требало да додате аспирин у вазу са цвећем - Помаже код ТРИ ЧЕСТА ПРОБЛЕМА током хладних дана

Ипак, боље је пронаћи ново место за њихово складиштење изван купатила. Купатила су влажна места која су легло бактерија, а пешкири су посебно подложни гадним гљивицама. Ако ипак одлучите да свој пешкир држите у купатилу, требало би да се уверите да га правилно окачите.

2. Баде мантил

Очигледно, баде мантил не треба држати у купатилу, иако звучи тако логично. Баш као и код пешкира, бактерије и гљивице се лако могу населити у тканини баде мантила. Осим тога, влага у просторији такође може узроковати да огртач мирише на пљеснив.

3. Књиге и часописи

Не очекујемо да сте своју полицу за књиге ставили у купатило, али неки људи воле да имају шта да читају када се купају (или раде број 2). Књиге и часописи (само папир уопште) веома брзо упијају влагу у вашем купатилу. Резултат: наборане странице и лепак који испарава и отпушта токсине.

4. Накит

Неки људи чувају своје минђуше у купатилу јер је тамо огледало, што је згодно када одете да их ставите. Нажалост, та влага о којој смо раније говорили узрокује да накит постаје ружан брже него када га чувате у спаваћој соби. Посебно је сребрни накит веома осетљив на влагу.

5. Парфем

Изненадне промене температуре утичу на молекуле у парфему, што може довести до тога да почне да мирише кисело. То није оно што желите!
 

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas