Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Поклон који никако не смете да унесете у КУЋУ: Фенг шуи стручњаци саветују да га одмах баците или спалите

Обратите пажњу на ствари које уносите у свој дом

1671198676_Foto-Shutterstock-poklon.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Према фенг шуи стручњацима требало би добро да обратимо пажњу које ствари уносимо у наш дом. Поставља се питање да ли заиста није битно какве поклоне добијамо од других људи, или би требало да се поведе мало више рачуна о томе.

Верује се да је нешто најгоре, што можемо унети у кућу, поклон добијен од љубоморне и завидне особе, која нам у дубини душе не жели добро. Такве особе нису срећне када вам иде добро, када постигнете нешто вама битно и велико, али биће прве у реду да вам донесу поклоне.

Прочитајте још: Декоришите јелку у складу са надолазећом годином Зеца: Две боје покушајте да избегнете

Њихова негативна енергија пренеће се на предмете и деловаће на вас и на ваше окружење полако али сигурно. Унеће немир и осталу негативну енергију у ваш дом.

Ако вам код те особе просто нешто “не штима” колико год да је фина према вама, то је први и вероватно најјачи знак, да од те особе никакве дарове не би требало да примате. Ваша интуиција је веома јака и не би требало да је занемаримо. Слушајте своје осећаје и будите сигурни да ћете ретко кад погрешити.

Ако сте планирали да поклон само одложите негде са стране, то неће фунцкионисати. Најбоље би било да га баците што даље из куће, по некима можда и спалите.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas