Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Посластичар разоткрио аферу: Муж варао жену са најбољом пријатељицом

Овај пекар је тврдио да је случајно сазнао за аферу жене са најбољим пријатељем

1647942039_torta.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Наиме, анонимни посластичар, каже како је добио поруку од удате жене, која је тврдила да је њен супруг торту купио код њих.

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: Да ли је правилно "МРШАВИТИ" или "МРШАТИ"? Многи праве грешку

Корисник друштвене мреже Тик Ток, поделио је ово сазнање на платформи и написао да не би волео да буде стављен у ту позицију, а онда је описао ситуацију у којој се нашао посластичар. Посластичар је тада објаснио како јој је жена писала и рекла: „Нашла сам твоје име на ПаиПал-у и била сам радознала зашто ти је мој муж послао новац", одговорио сам јој:

- Здраво, надам се да не покварим изненађење, али имам посао са посластицама и продајем поклон кутије за Дан заљубљених - рекао је, а жена је тада осетила олакшање.  Ипак, након што је прошао 14. фебруар, поново га је звала иста жена: - Хтела сам да те питам, шта је мој муж купио:

- Комплет бобица са порукама на име Ешли - рекао је посластичар. То је моја најбоља пријатељица.

Након што му је жена сазнала за аферу, посластичара је контактирао и супруг који није био задовољан, што га је разоткрио и запретио му је тужбом, јер је наводно прекршио "уговор".

Прочитајте још: Данас су МЛАДЕНЦИ: Уколико младим паровима желите дуг и срећан БРАК, испоштујте ОВЕ обичаје

Ипак, посластичар му је рекао да нису имали никакав договор и да није паметно што вара жену и прекинуо.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas