· · Коментари: 0

Потресна исповест жене којој се живот променио у секунди: "Пала сам и ударила главу због алкохола, али стварност је била поражавајућа"

Пад у ноћном изласку, овог човека довео је до шокантног сазнања

1648720432_zena.jpg
Фото: Пеxелс

Током једног изласка у којој је попила мало више алкохола, Џени Ричмонд је доживела пад, који јој је потпуно променио живот.  Мајка једне девојчице, уживала је у испијању вина једно поподне, само пар сати пре него што је са пријатељима отишла на комшијину забаву, али када је кренула да прелази улицу, спотакла се и ударила главом у тротоар.

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: Да ли је правилно "НЕБРОЈЕНО" или "НЕБРОЈАНО"? Само је један облик тачан

У првом тренутку помислила је да је вино криво за њен пад, па је брже боље устала и побегла, како је нико не би видео.

- Стварно нисам желела да идем у болницу, јер је било касно, па сам само отишла у кревет, мало сажаљевајући себе - присетила се Џени.

Тек када јој је следећег јутра муж скренуо пажњу да јој се на глави појавила огромна чворуга, спаковала се и отишла је у болницу, како би проверила да није добила потрес мозга.

Нажалост, због пандемије операција је одлагана два пута

- Мислила сам да сам мамурна и да имам малу главобољу, а осим велике чворуге није било ништа превише озбиљно. Иако сам тешко отишла у болницу, срећна сам данас што сам то урадила. Лекари су ми саопштили да имам тумор на мозгу. За мене је то био велики шок, јер нисам осећала никакве симптоме - прича Џени, која је одмах подвргнута лечењу.

Тумор се налазио на незгодном месту, па је самим тим и операција била отежанана, као и радиотерапија којој лекари нису желели да је излажу ризику.

Пет година је Џени долазила на скенирања, како би јој се пратиле промене. Током пандемије 2020. године, упућена је у болницу на радијацију, али су лекари сматрали да је операција најбоља опција.

- Нисам била под притиском да се оперишем, али сви смо мислили да је то најбоље решење. Мој хирург је био сјајан и опуштен, тако да нисам била под стресом.

Због короне, Џени је чак два пута заједно са породицом морала да буде у самоизолацији.

НАЈГОРИ СЦЕНАРИО

- Лекари нису могли да ми кажу како ћу се осећати после операције, али нисам желела ни да знам. После кратког боравка на интензивној интензивној и стандардном одељењу, вратила сам се кући после неколико дана. Осећала сам се поприлично збрзано, јер знам да су лекари желели што пре да ме извуку због пандемије, али сам се осећала и  поприлично рањиво јер сам управо имала операцију на мозгу, а онда сам се тако брзо вратио кући. Мислим да бих била срећнија да сам имала само још једну ноћ у болници -рекла је Џени.

- Добила сам да бирам опцију лечења, али би се осећала сигурније да су ми лекари само рекли да тако и тако морам да урадим. Операција је успешно уклонила сав тумор - за који медицински тим мисли да је могао да нарасте доста, чак и након њеног сазнања 2015. године.

Прочитајте још: Била је најстарија особа на свету: Наџивела је мужа, ћерку и унука, а тајна њене дуговечности се и дан данас препричава

Она се добро и брзо опоравила од операције. Често поставља себи питање, шта би се догодило да није имала тај пад, јер никакве симптоме није имала и ко зна да ли би данас била жива.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.