Oglas
· · Komentari: 0

Potresna ispovest žene kojoj se život promenio u sekundi: "Pala sam i udarila glavu zbog alkohola, ali stvarnost je bila poražavajuća"

Pad u noćnom izlasku, ovog čoveka doveo je do šokantnog saznanja

1648720432_zena.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Tokom jednog izlaska u kojoj je popila malo više alkohola, Dženi Ričmond je doživela pad, koji joj je potpuno promenio život.  Majka jedne devojčice, uživala je u ispijanju vina jedno popodne, samo par sati pre nego što je sa prijateljima otišla na komšijinu zabavu, ali kada je krenula da prelazi ulicu, spotakla se i udarila glavom u trotoar.

Pročitajte još: KAKO SE PIŠE: Da li je pravilno "NEBROJENO" ili "NEBROJANO"? Samo je jedan oblik tačan

U prvom trenutku pomislila je da je vino krivo za njen pad, pa je brže bolje ustala i pobegla, kako je niko ne bi video.

- Stvarno nisam želela da idem u bolnicu, jer je bilo kasno, pa sam samo otišla u krevet, malo sažaljevajući sebe - prisetila se Dženi.

Tek kada joj je sledećeg jutra muž skrenuo pažnju da joj se na glavi pojavila ogromna čvoruga, spakovala se i otišla je u bolnicu, kako bi proverila da nije dobila potres mozga.

Nažalost, zbog pandemije operacija je odlagana dva puta

- Mislila sam da sam mamurna i da imam malu glavobolju, a osim velike čvoruge nije bilo ništa previše ozbiljno. Iako sam teško otišla u bolnicu, srećna sam danas što sam to uradila. Lekari su mi saopštili da imam tumor na mozgu. Za mene je to bio veliki šok, jer nisam osećala nikakve simptome - priča Dženi, koja je odmah podvrgnuta lečenju.

Tumor se nalazio na nezgodnom mestu, pa je samim tim i operacija bila otežanana, kao i radioterapija kojoj lekari nisu želeli da je izlažu riziku.

Pet godina je Dženi dolazila na skeniranja, kako bi joj se pratile promene. Tokom pandemije 2020. godine, upućena je u bolnicu na radijaciju, ali su lekari smatrali da je operacija najbolja opcija.

- Nisam bila pod pritiskom da se operišem, ali svi smo mislili da je to najbolje rešenje. Moj hirurg je bio sjajan i opušten, tako da nisam bila pod stresom.

Zbog korone, Dženi je čak dva puta zajedno sa porodicom morala da bude u samoizolaciji.

NAJGORI SCENARIO

- Lekari nisu mogli da mi kažu kako ću se osećati posle operacije, ali nisam želela ni da znam. Posle kratkog boravka na intenzivnoj intenzivnoj i standardnom odeljenju, vratila sam se kući posle nekoliko dana. Osećala sam se poprilično zbrzano, jer znam da su lekari želeli što pre da me izvuku zbog pandemije, ali sam se osećala i  poprilično ranjivo jer sam upravo imala operaciju na mozgu, a onda sam se tako brzo vratio kući. Mislim da bih bila srećnija da sam imala samo još jednu noć u bolnici -rekla je Dženi.

- Dobila sam da biram opciju lečenja, ali bi se osećala sigurnije da su mi lekari samo rekli da tako i tako moram da uradim. Operacija je uspešno uklonila sav tumor - za koji medicinski tim misli da je mogao da naraste dosta, čak i nakon njenog saznanja 2015. godine.

Pročitajte još: Bila je najstarija osoba na svetu: Nadživela je muža, ćerku i unuka, a tajna njene dugovečnosti se i dan danas prepričava

Ona se dobro i brzo oporavila od operacije. Često postavlja sebi pitanje, šta bi se dogodilo da nije imala taj pad, jer nikakve simptome nije imala i ko zna da li bi danas bila živa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas