Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕОБИЧНИ РИТУАЛИ

Примените МОЋНЕ ТРИКОВЕ! Ево како да привучете ГОМИЛУ НОВЦА

Многи ће их означити као бабске приче, легенде или потпуно неистину, али историја човечанства на примерима је показала учинковитост ових трикова за привлачење богатства

1595629018_lovor.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Нема новца без вредног рада! Истина, али привлачењем новца учинићемо да до њега дођемо брже, да нам се путеви лакше отворе и коначно - да га буде што више на гомили.

Прочитајте још: НА НАЈЛЕПШОЈ ПЛАЖИ СОМА БЕЈА: Изван буке и гужве, парче раја умочено у Црвено море (ФОТО)

Прочитајте још: Имао је ТРИ имена, а оставио је значајан траг у српској књижевности: Знате ли ко је био АЛКИБИЈАД НУША?

Сатвите ловоров лист на радни сто уколико прижељкујете веће пословне успехе и зараду

Празни су вам џепови и треба вам новац. Многи људи верују да ћете са  ловоровим листом у својој пословној торби или радном столу привући новац.  Наиме, верује се да то повећава шансе за постизање жељених резултата.

Прочитајте још: Савет Дикенса за СРЕЋАН ЖИВОТ: Након страшне несреће написао је ПОРУКУ која и данас објашњава све

Ловоров лист је један од омиљених зачина, који је доступан у супермаркетима, а може се га лако и набрати. Ипак, домаћицама али и многим другим можда није познато да се у неким медитеранским регијама користи и за заштиту и привлачење обиља и богатства.

Фото: Пиxабаy

Ловор у новчанику за финансијски успешну годину

Ово се сматра класичним ритуалом за привлачење новца ловором. Потребно је најпре исписати своје жеље на ловоров лист и држати га у свом новчанику током првог месеца у години, дакле у јануару како би година која долази била успешна.

Прочитајте још: Када сте се венчали? Ако сте омашили ГОДИНЕ, можете имати велике проблеме са АЛКОХОЛИЗМОМ

Лист ловора у новчанику током целе године

Широко је распрострањено и веровање да се једноставно стави ловоров лист, без потребе да се било шта напише на њему у свој новчаник. Након тога, овај лист се замени свежим кад се превише осуши, верујући да лист може помоћи у привлачењу новца.

Ловор за повишицу плате

Прочитајте још: Откривено МИСТЕРИЈА прелепе ТИЈАРЕ са венчања принцезе Беатрис (ФОТО)

Ако сте у потрази за новим послом или желите добити повишицу, требало би да ставите ловоров лист у своју актовку или на радни сто. Неки људи верују да то повећава шансе за постизање жељених резултата.

Ловор на необичним местима за привлачење новца и просперитета

Прочитајте још: Угравирано име СОФИЈА, а поред пише нека година... Откривена ТАЈНА најромантичније КЛУПЕ у Београду

Ловор се такође може стављати и у фиоке, торбе, међу своје драгоцености, односно на места као што су кућа или канцеларија. тачније, верује се да се ловоров лист ставља тамо где особа која жели постићи неку корист или успех проводи више времена.

На сваком од тих места, верује се да би ловор могао повољно деловати на финансијски аспект живота онога ко то заслужује. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas