Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК!

Развела сам се и УДАЛА ЗА СВЕКРА: Почео је да ме ВАРА са девојком мог бившег мужа...наставак не можете ни да НАСЛУТИТЕ

Драма међу члановима породице прилично је честа појава, међутим, једна жена је читаву ствар подигла на сасвим нови ниво.

1624439390_devojak.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Корисница ТикТока, која ради као медицинска сестра, на тој друштвеној мрежи открила је своју прилично сложену романтичну причу, која за резултат има замршене породичне односе, да је њен најмлађи син сада стриц њеном најстаријем сину, пише "Сан".

У виралном видео снимку, Американка је објаснила да се удала за свог првог мужа када је имала 19 година. Био је њена прва љубав и убрзо после венчања је затруднела.

- Почео је да ме вара са мојом рођаком. Једина особа са којом сам претпостављала да могу да разговарам о томе јесте његов отац. Помогао ми је да се извучем из тога, али смо се истовремено и заљубили. Развела сам се и уселила код бившег свекра - објаснила је у видео снимку.

Међутим, убрзо се показало да ни отац није ништа бољи од свог сина.

- Сазнала сам да ме други муж вара и то са новом девојком мог бившег мужа. Па смо и нас двоје кренули да варамо њих. Развела сам се и од његовог оца - испричала је Американка. Њен први видео из овог низа прегледан је скоро 2 милиона пута и прикупио је више од 100.000 лајкова.

Погледајте како изгледа популарна медицинска сестра, чија исповест је и насмејала и изнервирала многе:

@тангеринемуцх

##греенсцреен ##28XТРЕМЕС ##јокес ##сторyтиме ##трендинг ##НигхтДонеРигхт ##фyп ##фyпシ

♬ И лоок лике тхис - Кéриа Ловé

"Од покушаја да схватим ово заболела ме је глава", "У овом тренутку сви треба да живите заједно", "Овако се збуним једино на тесту из математике", писали су корисници шаљиве коментаре.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas