· · Komentari: 0
ŠOK!

Razvela sam se i UDALA ZA SVEKRA: Počeo je da me VARA sa devojkom mog bivšeg muža...nastavak ne možete ni da NASLUTITE

Drama među članovima porodice prilično je česta pojava, međutim, jedna žena je čitavu stvar podigla na sasvim novi nivo.

1624439390_devojak.jpg
Foto: Depozit

Korisnica TikToka, koja radi kao medicinska sestra, na toj društvenoj mreži otkrila je svoju prilično složenu romantičnu priču, koja za rezultat ima zamršene porodične odnose, da je njen najmlađi sin sada stric njenom najstarijem sinu, piše "San".

U viralnom video snimku, Amerikanka je objasnila da se udala za svog prvog muža kada je imala 19 godina. Bio je njena prva ljubav i ubrzo posle venčanja je zatrudnela.

- Počeo je da me vara sa mojom rođakom. Jedina osoba sa kojom sam pretpostavljala da mogu da razgovaram o tome jeste njegov otac. Pomogao mi je da se izvučem iz toga, ali smo se istovremeno i zaljubili. Razvela sam se i uselila kod bivšeg svekra - objasnila je u video snimku.

Međutim, ubrzo se pokazalo da ni otac nije ništa bolji od svog sina.

- Saznala sam da me drugi muž vara i to sa novom devojkom mog bivšeg muža. Pa smo i nas dvoje krenuli da varamo njih. Razvela sam se i od njegovog oca - ispričala je Amerikanka. NJen prvi video iz ovog niza pregledan je skoro 2 miliona puta i prikupio je više od 100.000 lajkova.

Pogledajte kako izgleda popularna medicinska sestra, čija ispovest je i nasmejala i iznervirala mnoge:

@tangerinemuch

##greenscreen ##28XTREMES ##jokes ##storytime ##trending ##NightDoneRight ##fyp ##fypシ

♬ I look like this - Kéria Lové

"Od pokušaja da shvatim ovo zabolela me je glava", "U ovom trenutku svi treba da živite zajedno", "Ovako se zbunim jedino na testu iz matematike", pisali su korisnici šaljive komentare.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.