Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНДЕОВИ

Рођени почетком 90-их раде ових 5 ствари, а млади им поручују: То више није кул! (ВИДЕО)

Припадници генерације З (рођени између 1996. и 2015. године) на друштвеним мрежама покушавају да објасне миленијалцима (рођени између 1980-их и 1995. године) које њихове навике више нису кул.

1612782459_pjimage--3-.jpg
Фото: Принтскрин / Тик Ток / аyyyлеxи / алласкаааа
Oglas

Ако сте збуњени од назива генерација, у принципу се своди на ово - млади покушавају да ставе до знања онима који то више баш и нису шта то више не би требало да раде ако желе да буду фаце.

Прочитајте још: Инфлуенсери водите рачуна: Не претерујте са филтерима код рекламирања производа

БуззФеед је направио листу ствари које, изгледа, више нису у тренду и упозоравамо вас, ако нисте рођени крајем деведесетих и почеком 2000-их, пронаћи ћете се у многима.

1. Скини фармерице

@аyyyлеxи

и дон’т тхинк и цан евер го бацк. скиннy јеанс аре стилл цуте тхо #сwаг

♬ Со сwаг ригхт ноw - yеа
@амелие_цолеман_

Окаy wе алл хад а скиннy јеанс пхасе бут И лове мy баггy јеанс

♬ Тхис ис нот мy соунд - Микаела

2. Гледање у екран мобитела умјесто у камеру док снимате селфие

Прочитајте још: Тик-токер показао једноставан трик за бржу куповину: Потребна је само ЈЕДНА ствар!

3. Снимање селфија из горњег угла

@алласкаааа

#милленниал #генз #брухгирл #селфиес #вирал

♬ Брух гирлс - Адам🇵🇸

4. Истицање припадности некој од кућа у Хогwартсу

Прочитајте још: Шта ће се десити након смрти краљице Елизабете? Ово су обичаји који морају бити испоштовани!

5. Истицање тога да радите "одрасле" ствари

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas