Oglas
· · Komentari: 0
TRENDEOVI

Rođeni početkom 90-ih rade ovih 5 stvari, a mladi im poručuju: To više nije kul! (VIDEO)

Pripadnici generacije Z (rođeni između 1996. i 2015. godine) na društvenim mrežama pokušavaju da objasne milenijalcima (rođeni između 1980-ih i 1995. godine) koje njihove navike više nisu kul.

1612782459_pjimage--3-.jpg
Foto: Printskrin / Tik Tok / ayyylexi / allaskaaaa
Oglas

Ako ste zbunjeni od naziva generacija, u principu se svodi na ovo - mladi pokušavaju da stave do znanja onima koji to više baš i nisu šta to više ne bi trebalo da rade ako žele da budu face.

Pročitajte još: Influenseri vodite računa: Ne preterujte sa filterima kod reklamiranja proizvoda

BuzzFeed je napravio listu stvari koje, izgleda, više nisu u trendu i upozoravamo vas, ako niste rođeni krajem devedesetih i počekom 2000-ih, pronaći ćete se u mnogima.

1. Skini farmerice

@ayyylexi

i don’t think i can ever go back. skinny jeans are still cute tho #swag

♬ So swag right now - yea
@amelie_coleman_

Okay we all had a skinny jeans phase but I love my baggy jeans

♬ This is not my sound - Mikaela

2. Gledanje u ekran mobitela umjesto u kameru dok snimate selfie

Pročitajte još: Tik-toker pokazao jednostavan trik za bržu kupovinu: Potrebna je samo JEDNA stvar!

3. Snimanje selfija iz gornjeg ugla

@allaskaaaa

#millennial #genz #bruhgirl #selfies #viral

♬ Bruh girls - Adam🇵🇸

4. Isticanje pripadnosti nekoj od kuća u Hogwartsu

Pročitajte još: Šta će se desiti nakon smrti kraljice Elizabete? Ovo su običaji koji moraju biti ispoštovani!

5. Isticanje toga da radite "odrasle" stvari

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas