· · Коментари: 0

Сањали сте да сте добили или дали ОТКАЗ? Ево шта вам подсвест поручује

Значење сна нема везе са стварним добијањем отказа

1679654196_shutterstock_1132446590.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Овај сан је готово исти ако сањате да вас прогањају чудовишта. Ако сањате о отказу, то је далеко од значења да ц́е се то догодити у стварном животу.

То је бизаран сан. Све у свему, овај сан симболизује велики просперитет који вам долази. Зависи од тога како ц́е се то догодити такође може значити да контролишете свој живот.

Сањати да добијате отказ на послу

Овај сан упозорава да ц́ете ускоро доживети добре промене. Ова промена је повезана са професионалним, финансијским или чак решавањем нечега што вам смета.

Дакле можете бити одушевљени јер ц́е вам шта год да промените пуно помоц́и. У конкретнијем тумачењу је изненађење које осец́ате када дође до ове промене. Али наравно, ово ц́е бити пријатно изненађење.

Сањати да неко добија отказ

Када видите да је неко отпуштен у сну, ово симболизује долазак добрих вести. То је порука из подсвести да морате бити спремни да се суочите са проблемима који ц́е доћи ускоро.

То је упозорење због ког морате обратити пажњу и морате се припремити за све што ц́е доћи. Отпуштање некога кога не познајете у сну, може значити да некоме треба ваша помоћ тој особи ц́е требати помоц́ у вези финансија или чак савета. Почните да обрац́ате пажњу на људе око себе и покушајте да се саосећате, можда тој особи вец́ треба помоц́, али вас није питала.

Сањати да пријатељ добија отказ

Сан у коме отпуштају вашег пријатеља значи лоше вести. Неко кога познајете и са киме имате дугу историју повредиц́е ваша осец́ања неочекивано и интензивано.

Морате држати дистанцу како би се разочарање смањило и било превише болно. Зависи од тога колико знате о овом пријатељству. Можда ц́ете имати времена да их упозорите.

Сањати да дајете отказ

Овај сан представља нешто лепо. Значи да можете одмах да промените посао, али немојте да се бојите, чврсто се суочите с тим! То је такође изазов који је за вас неопходан.

Овај сан вам такође показује нешто што вам се никада није допало и то знате. С друге стране, овај сан значи да сте одлучни да донесете велику одлуку, да је она права за ваш живот.

Сањати да некога отпуштате

Када постанете шеф, имац́ете ауторитет. Имате моц́ да отпустите некога. Ако се то догоди у сну, онда то симболизује вашу одлучност и снагу. Овај сан показује да сте чврста особа и да добијате све што желите.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ